Թեյի բաղադրատոմս՝ ճարպը այրելու, օստեոպորոզի, քաղցկեղի կանխարգելման և այլնի համար

Դիտումներ 875

Թեյի բաղադրատոմս՝ ճարպը այրելու, օստեոպորոզի, քաղցկեղի կանխարգելման և այլնի համար

Օրական 1-ից 3 բաժակ կանաչ թեյ խմելու արդյունքում կարող եք ստանալ հետևյալ առավելությունները.

- բարձրացնում է համակենտրոնացումը և ուշադրությունը, քանի որ այն պարունակում է կոֆեին, ուստի խորհուրդ է տրվում այն ​​խմել առավոտյան, իսկ երեկոյան խուսափել դրանից, բարելավում է անոթների լայնացումը և օգնում կանխարգելել սրտանոթային հիվանդությունները (սրտի ինֆարկտ);

 


արագացնում է նյութափոխանակությունը, ինչպես նաև կբարձրացնի ճարպերի քայքայումը
բարելավում է մարսողությունը
կանխում է քաղցկեղի որոշ տեսակների, հատկապես կրծքագեղձի քաղցկեղի առաջացումը
կարող է նաև օգնել կանխել օստեոպորոզը տարեց կանանց մոտ:

 



Հիշեք, որ դրա չափից ավելի օգտագործումը կարող է հանգեցնել բացասական հետևանքների: Ուստի խորհուրդ չի տրվում օրական 3 բաժակից ավել ընդունել և զգույշ եղեք, եթե հղի եք, ինչպես նաև, եթե ունեք խոցեր և անեմիա։

Կանաչ թեյը պարունակում է այնպիսի նյութեր, ինչպիսիք են ֆլավոնոիդները և քսանտինները: Հաստատվել է, որ այս նյութերի շնորհիվ կանաչ թեյի կանոնավոր օգտագործումը կարող է նվազեցնել ավելորդ քաշը։

 

 

Բաղադրություն.

1 թեյի գդալ կանաչ թեյ
1 բաժակ տաք ջուր, իդեալական ջերմաստիճանը մոտ 70ºC:
1/4 դարչինի ձողիկ կամ 1/2 թեյի գդալ դարչինի փոշի
կիտրոնի հյութ և մեղր՝ ըստ ճաշակի, 
համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի (մեխակ, մշկընկույզ, հիլ, չաման և այլն)

 



Թեյը, դարչինն ու տաք ջուրը լցնել թերմոսի մեջ և թողնել 3 րոպե։ Քամել, ավելացնել կիտրոնի հյութն ու մեղրը։

Խմեք այն տաք վիճակում ուտելուց հետո՝ մարսողությունը բարելավելու համար:

 

 


 



Ամենաընթերցվածը