Թեստ, որը կարող է որոշել բրնձի որակը և բացահայտել կեղծ և վնասակար նյութերը

Դիտումներ 701

Թեստ, որը կարող է որոշել բրնձի որակը և բացահայտել կեղծ և վնասակար նյութերը

Պարզվում է, որ վնասակար բրինձը պատրաստվում է Չինաստանում, որը մեծ քանակությամբ ուղարկվում է արտերկիր։

Այս բրինձն ամբողջությամբ հիմնված է կարտոֆիլի օսլայի վրա, որին պլաստմասսա են ավելացնում՝ ցանկալի վիճակում պահելու համար։

 

 

Նման բրնձի մեկ չափաբաժին ուտելը համարժեք է պլաստիկ տոպրակ ուտելուն:

Ուստի բրինձ ուտելուց առաջ ցանկալի է ստուգել այն։ Մենք պատրաստել ենք մի քանի թեստեր, որոնք կօգնեն ձեզ հասկանալ բրնձի որակը:



Բրինձի որակի թեստեր․

Ջրային փորձարկում

Մի մեծ ճաշի գդալ բրինձ ավելացրեք սառը ջրի մեջ և լավ խառնեք: Եթե ​​որոշ ժամանակ անց բրինձը սուզվում է հատակին, ամեն ինչ կարգին է։ Եթե ​​հատիկները լողում են մակերեսի վրա, զգույշ եղեք:

 

 

Հրդեհային փորձարկում

Բրինձը լուցկիով վառեք։ Կեղծը անմիջապես կբռնկվի և այրված պլաստիկի հոտ կգա։

 



Հավանգ փորձարկում

Եթե ​​մի քանի հատիկ մանրացնեք հավանգի մեջ, իսկական բրինձը կվերածվի սպիտակ ալյուրի։ Արհեստական ​​բրնձից մի փոքր դեղնավուն զանգված կստացվի։

Այս եղանակներով բրինձը ստուգելով՝ կարող եք պարզել՝ արդյոք այն որակյալ է, թե կեղծ։



Ամենաընթերցվածը