Տեսեք, թե ինչ է տեղի ունենում, երբ 7 օր դատարկ ստամոքսին ուտեք սխտոր և մեղր
Սխտորն առկա է երկրագնդի գրեթե բոլոր տեսակի խոհանոցներում: Այն ոչ միայն հիանալի հոտ ունի, այլև աներևակայելի հզոր է ամենատարածված հիվանդությունների բուժման համար:
Ինչ վերաբերում է սրտի առողջությանը, ապա սխտորը կարող է օգնել նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և վատ խոլեստերինը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը և հակադարձել աթերոսկլերոզի հետևանքները:
Ավելին, սխտորի կանոնավոր օգտագործումը կարող է օգնել կառավարել օստեոարթրիտի, շաքարախտի և շագանակագեղձի ախտանիշները:
Սխտորը նաև օգնում է բարձրացնել ձեր իմունիտետը և ազատվել տոքսիններից: Համակցված կոճապղպեղի և սոխի հետ՝ այն կարող է նույնիսկ օգնել ձեզ քիմիաթերապիայից դետոքսիկացիայի ենթարկվել:
Ավելի լավ է սխտորն ուտել հում վիճակում, քանի որ դրա ակտիվ բաղադրիչը՝ ալիցինը, չեզոքանում է, երբ ենթարկվում է ջերմության: Լավագույն արդյունքի համար մի պճեղ սխտորը մանրացրեք և կտրատեք և թողեք 15 րոպե ուտելուց առաջ։
Դուք պետք է այն ուտեք դատարկ ստամոքսին, քանի որ երբ ձեր ստամոքսը լի է սննդով, ձեր մարմնի համար կարող է դժվար լինել վերամշակել և կլանել բոլոր սննդանյութերը:
Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր և կտրատեք փոքր կտորների։
Խառնել մի գդալ մեղր։
Կերեք այս խառնուրդը ամեն օր, և դուք ձեզ ավելի եռանդուն և առողջ կզգաք ամբողջ շաբաթվա ընթացքում։