Տատիկս այս թեյի միջոցով մոռացել է շաքարախտի մասին. Ահա բաղադրատոմսը
Մարդիկ հաճախ մտածում են՝ արդյոք թեյն օգտակար է առողջության համար, թե ոչ: Այս հոդվածում մենք խոսելու ենք մի թեյի մասին, որը միշտ առողջ է կպահի ձեզ։
Այն բուժիչ հատկություններով բուսական թեյ է և զարմանալիորեն այն օգտագործվել է աշխարհի տարբեր ծայրերում հնագույն ժամանակներից։
Բուսական թեյը բաղկացած է այնպիսի բաղադրիչներից, ինչպիսիք են մեղրը, կոճապղպեղը և դարչինը:
Թեյ՝ պատրաստված կոճապղպեղից, դարչինից և մեղրից։
Կոճապղպեղը, դարչինը և մեղրը հարուստ են բազմաթիվ բուժիչ հատկություններով, որոնք շատ օգտակար են առողջության համար։ Ահա թեյի բաղադրատոմս, որը կարող եք խմել ամեն օր՝ ձեր առողջության մասին հոգ տանելու համար։
Բաղադրությունը.
կոճապղպեղ - փոքր արմատ
կիտրոնի հյութ - 2 ճ.գ
դարչին - 1 հատ
մեղր - 1 ճ.գ.
ջուր - 1 ½ բաժակ
մեղր
Թույլ կրակի վրա թող ջուրը եռա։
Կեղևազատեք, կտրատեք կոճապղպեղը և ավելացրեք եռման ջրի մեջ։
Թողեք ջուրը եռա 2 րոպե, ապա ավելացրեք դարչինի 1 ձողիկ։
Թողեք եռա ևս 5 րոպե։
Այժմ դուք կարող եք հեռացնել վառարանից և քամել հեղուկը:
Երբ ըմպելիքը սառչի, ավելացրեք 1 թեյի գդալ մեղր և լավ հարեք։
Վերջում ավելացրեք 2 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ ձեր խմիչքին և վայելեք:
Ինչու է այս թեյն այդքան օգտակար:
Շաքարախտը կարող է առաջացնել կորոնար հիվանդություն, երիկամների վարակներ, հիպերտոնիա, ինսուլտ և տեսողության խնդիրներ: Երկարատև հետազոտությունները ցույց են տվել, որ կիտրոնով և կոճապղպեղով թեյ խմելը նվազեցնում է շաքարախտի վնասակար հետևանքները:
Հիմնական պատճառներից մեկը, թե ինչու են մարդիկ խմում այս թեյը, մրսածության և գրիպի դեմ պայքարելու կարողությունն է։
Այս թեյը նաև զարմանալի արդյունքներ է ցույց տալիս թթվային ռեֆլյուքսի և մարսողության խանգարումների բուժման գործում: Կոճապղպեղը կարող է նվազեցնել փքվածությունը և կանխել ճաշից հետո այրոցը:
Կոճապղպեղը հիվանդությունների դեմ ամենաինտենսիվ բնական լուծումներից է, և եթե այս թեյը խմեք, կարող եք պաշտպանել ձեր օրգանիզմը չարորակ ուռուցքներից:
Քաղցկեղի կանխարգելման միջոցներով հագեցած այս թեյը կարող է պայքարել ազատ ռադիկալների դեմ: