Տատիկս 85 տարեկան է, նա օրական ուտում է 2 գդալ այս միջոցից և երբեք արյան բարձր ճնշում և խոլեստերին չի ունեցել
Դիտումներ 1300
Բաղադրիչներ
1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
1 ճաշի գդալ մեղր (վերցրեք պլաստիկ գդալ, որպեսզի չկորցնեք մեղրի հատկությունները մետաղի ռեակցիայի պատճառով)
1 հատ քերած կոճապղպեղ
1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ
Բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև միատարր զանգված ստանաք: Թողնել թրմվի սառնարանում 5 օր։ Ընդունեք այն օրը 2 անգամ մեկ ճաշի գդալ, նախաճաշից և ընթրիքից առաջ, և շուտով դրական արդյունքներ կնկատեք։
Եթե ունեք լուրջ առողջական խնդիրներ կամ ուժեղ ցավեր, խորհուրդ ենք տալիս դիմել բժշկին: Ինքնաբուժումը կարող է անվտանգ չլինել ձեր առողջության համար։
Ամենաընթերցվածը