Սխտոր և կաթ. Այն բուժում է ասթման, թոքաբորբը, տուբերկուլյոզը, սրտի հետ կապված խնդիրները, անքնությունը, արթրիտը, հազը և շատ այլ հիվանդություններ
Սխտորի և կաթի խառնուրդը կարող է ձեզ սկզբում տարօրինակ թվալ, բայց այն բանից հետո, երբ կլսեք առողջության բոլոր առավելությունները, այս խառնուրդն անպայման կդառնա ձեր սիրելի ըմպելիքներից մեկը:
Կաթի մեջ սխտորը աներևակայելի առողջարար և ջերմ ըմպելիք է՝ հզոր հատկություններով։
Բաղադրությունը․
- 10 պճեղ սխտոր
- 500 մլ կաթ
- 2-3 թեյի գդալ շաքարավազ
- 250 մլ ջուր
Կաթսայի մեջ պետք է լցնել կաթն ու ջուրը և ավելացնել մանր կտրատած սխտորը։
Հետո դնել կրակի վրա, թող եռա։
Խառնել, քամել և վերջում ավելացնել շաքարավազը։
Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ այս ըմպելիքը պետք է խմել քանի դեռ այն տաք է։
Այս ըմպելիքի առողջության առավելությունները.
Այս ըմպելիքի ամենօրյա օգտագործումը մեկ շաբաթվա ընթացքում կնվազեցնի վատ խոլեստերինի մակարդակը, ինչպես նաև կբարձրացնի լավ խոլեստերինը։
Քնելուց առաջ պետք է ուտել 3 պճեղ սխտոր՝ ասթմայի հետ կապված խնդիրներից ազատվելու համար։
Կաթով սխտորը կիջեցնի վատ խոլեստերինի մակարդակը և կկանխի թրոմբների առաջացումը։ Լավագույն ազդեցությունների համար դուք պետք է օգտագործեք ցածր յուղայնությամբ կամ յուղազերծված կաթ:
Օգնում է թոքաբորբի դեպքում։
Թոքաբորբի բուժման համար օրական երեք անգամ կաթի հետ սխտորն օգտագործեք։
Օգնում է պայքարել անքնության դեմ։
Օգնում է մարսողությանը։
Սխտորը արդյունավետ հակասեպտիկ է և ամրացնում է իմունային համակարգը և նպաստում մարսողությանը: Բացի այդ, այն մաքրում է ավշային համակարգը և մաքրում օրգանիզմը։ Այն մեծացնում է մարսողական հյութերի արտադրությունը և պայքարում է փորլուծության դեմ։
Պայքարում է դեղնախտի դեմ։