Սուպեր խմիչք կանանց համար. Արժե խմել ամեն օր, հատկապես եթե 50 տարեկանից բարձր եք

Դիտումներ 1011

Սուպեր խմիչք կանանց համար. Արժե խմել ամեն օր, հատկապես եթե 50 տարեկանից բարձր եք

Այս ըմպելիքը պարունակում է վիտամին B1, վիտամին B2, վիտամին B6, վիտամին B3, վիտամին E, վիտամին D, վիտամին B12, վիտամին A, որոնք հատկապես կարևոր են կանացի օրգանիզմի համար:

Վարսակի կաթը համեղ բնական ըմպելիք է, որն ունի բազմաթիվ առողջարար օգուտներ:

 

 

Վարսակի ալյուրի յուղը հարուստ է վիտամիններով, հանքանյութերով և սննդարար նյութերով, այն արագ հագեցնում է ձեզ և քիչ կալորիաներով, ինչը իդեալական է դարձնում այն ​​ձեր սննդակարգում ներառելու համար, եթե ցանկանում եք մի քանի կիլոգրամ նիհարել:

Վարսակի կաթը կարող եք գնել խանութից, բայց ավելի լավ է այն պատրաստել տանը, քանի որ այն 100%-ով բնական է ստացվում այդպես, առանց քիմիական նյութերի, գույների, բուրավետիչների և կոնսերվանտների։

 



Դուք կարող եք օգտագործել կտավատի սերմերի կաթը որպես բաղադրիչ այլ բաղադրատոմսերում, ինչպիսիք են նրբաբլիթները, թխվածքաբլիթները, կեքսերը, կաթնային ապուրները, հացահատիկները, սմուզիները և այլն:

Այն կարող եք քաղցրացնել մեղրով, ավելացնել դարչին, մշկընկույզ, վանիլ և այլ համեմունքներ։

Այս տեսակի կաթն ունի մի շարք առողջական առավելություններ, երբ մարդն այս մթերքն ընդգրկում է իր ամենօրյա սննդակարգում․

 

 

  • Պարունակում է բջջանյութ՝ փորկապությունը կանխելու համար
  • Այն ունի հագեցնող հատկություն
  • Այն սպիտակուցներով հարուստ բնական ըմպելիք է
  • Այն պարունակում է կալցիում, երկաթ, ֆոսֆոր, կալիում, նատրիում, պղինձ, օմեգա-3 և մագնեզիում
  • Այն աջակցում է աղիքային ֆլորային
  • Նվազեցրեք վատ խոլեստերինը
  • Այն կարող է նվազեցնել սթրեսը
  • Այն հիանալի է դիաբետիկների համար
  • Լավ տարբերակ քաշի կորստի համար


Պահանջվող բաղադրիչները.

  • 1 բաժակ վարսակ
  • 3 բաժակ ջուր
  • 1 թեյի գդալ մեղր
  • 1/4 թեյի գդալ ծով կամ Հիմալայան աղ
  • 1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ (եթե ուզում եք ավելի ճարպային խտությամբ կաթ)

Վարսակը լցրեք ջրով տարայի մեջ և թողեք ամբողջ գիշեր թրմվի։

Վարսակը ջրի հետ լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել մյուս բաղադրիչները և հարել՝ մինչև հարթ զանգված լինի:

Եթե ​​Ձեզ անհրաժեշտ է ավելի թույլ խտություն, ապա պետք է ավելի շատ ջուր լցնել՝ ցանկալի խտության հասնելու համար:

Կաթը քամել, լցնել կափարիչով տարայի մեջ և դնել սառնարանը։

Այն կարելի է տաքացնել, եթե ցանկանում եք տաք խմել կամ օգտագործել թխվածքաբլիթներ կամ տորթ պատրաստելու համար։

Վարսակի կաթը կարելի է պահել 5 օր սառնարանում։



Ամենաընթերցվածը