Սուպեր խմիչք կանանց համար. Արժե խմել ամեն օր, հատկապես եթե 50 տարեկանից բարձր եք
Այս ըմպելիքը պարունակում է վիտամին B1, վիտամին B2, վիտամին B6, վիտամին B3, վիտամին E, վիտամին D, վիտամին B12, վիտամին A, որոնք հատկապես կարևոր են կանացի օրգանիզմի համար:
Վարսակի կաթը համեղ բնական ըմպելիք է, որն ունի բազմաթիվ առողջարար օգուտներ:
Վարսակի ալյուրի յուղը հարուստ է վիտամիններով, հանքանյութերով և սննդարար նյութերով, այն արագ հագեցնում է ձեզ և քիչ կալորիաներով, ինչը իդեալական է դարձնում այն ձեր սննդակարգում ներառելու համար, եթե ցանկանում եք մի քանի կիլոգրամ նիհարել:
Վարսակի կաթը կարող եք գնել խանութից, բայց ավելի լավ է այն պատրաստել տանը, քանի որ այն 100%-ով բնական է ստացվում այդպես, առանց քիմիական նյութերի, գույների, բուրավետիչների և կոնսերվանտների։
Դուք կարող եք օգտագործել կտավատի սերմերի կաթը որպես բաղադրիչ այլ բաղադրատոմսերում, ինչպիսիք են նրբաբլիթները, թխվածքաբլիթները, կեքսերը, կաթնային ապուրները, հացահատիկները, սմուզիները և այլն:
Այն կարող եք քաղցրացնել մեղրով, ավելացնել դարչին, մշկընկույզ, վանիլ և այլ համեմունքներ։
Այս տեսակի կաթն ունի մի շարք առողջական առավելություններ, երբ մարդն այս մթերքն ընդգրկում է իր ամենօրյա սննդակարգում․
- Պարունակում է բջջանյութ՝ փորկապությունը կանխելու համար
- Այն ունի հագեցնող հատկություն
- Այն սպիտակուցներով հարուստ բնական ըմպելիք է
- Այն պարունակում է կալցիում, երկաթ, ֆոսֆոր, կալիում, նատրիում, պղինձ, օմեգա-3 և մագնեզիում
- Այն աջակցում է աղիքային ֆլորային
- Նվազեցրեք վատ խոլեստերինը
- Այն կարող է նվազեցնել սթրեսը
- Այն հիանալի է դիաբետիկների համար
- Լավ տարբերակ քաշի կորստի համար
Պահանջվող բաղադրիչները.
- 1 բաժակ վարսակ
- 3 բաժակ ջուր
- 1 թեյի գդալ մեղր
- 1/4 թեյի գդալ ծով կամ Հիմալայան աղ
- 1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ (եթե ուզում եք ավելի ճարպային խտությամբ կաթ)
Վարսակը լցրեք ջրով տարայի մեջ և թողեք ամբողջ գիշեր թրմվի։
Վարսակը ջրի հետ լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել մյուս բաղադրիչները և հարել՝ մինչև հարթ զանգված լինի:
Եթե Ձեզ անհրաժեշտ է ավելի թույլ խտություն, ապա պետք է ավելի շատ ջուր լցնել՝ ցանկալի խտության հասնելու համար:
Կաթը քամել, լցնել կափարիչով տարայի մեջ և դնել սառնարանը։
Այն կարելի է տաքացնել, եթե ցանկանում եք տաք խմել կամ օգտագործել թխվածքաբլիթներ կամ տորթ պատրաստելու համար։
Վարսակի կաթը կարելի է պահել 5 օր սառնարանում։