Սպիտակ գիլասի մուրաբան պատրաստեք այս բաղադրատոմսով, որպեսզի լավ ստացվի և չշաքարակալի

Դիտումներ 242

Սպիտակ գիլասի մուրաբան պատրաստեք այս բաղադրատոմսով, որպեսզի լավ ստացվի և չշաքարակալի

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ կեռասին՝

  • 1.2 կգ շաքար,

  • 150 - 200 գ ջուր,

  • 150 գ վանիլ

Սպիտակ կեռասի (գիլասի) մուրաբա



Պատրաստման եղանակը

  • Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրում լվալ և կորիզները հանել: 

  • Շաքարից օշարակ պատրաստել, ավելացնել ավելացնել նախապատրաստած պտուղները մեջր լցնել և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը։ 

  • Եփելու վերջում մուրաբայի քափը քաշել:

Սպիտակ կեռասի (գիլասի) մուրաբա



Այլ մուրաբաների բաղադրատոմսերին ծանոթանալու համար այցելեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/category/murabaner-ev-pahaconer



Ամենաընթերցվածը