Սովորական բանջարեղեններից պատրաստված հյութը շատ դեպքերում նույնիսկ ավելի արդյունավետ է, քան ժամանակակից աշխարհի դեղամիջոցների կեսից ավելին
Բժիշկ Բրոյսն առաջարկում է պարզապես խմել թեյ և բանջարեղենային հյութ, որի հիմնական բաղադրիչն է ճակնդեղը: Այդ 42 օրվա ընթացքում քաղցկեղի բջիջները սովամահ են լինում, մինչդեռ ձեր ընդհանուր առողջությունը բարելավվում է:
Ահա թե ինչ է ձեզ անհրաժեշտ.
Ճակնդեղ (55%)
Գազար (20%)
Նեխուրի արմատ (20%)
Կարտոֆիլ (3%)
Բողկ (2%)
Պարզապես պետք է բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով։
Ճակնդեղը հարուստ է բազմաթիվ հակաօքսիդանտներով, C, B1, B2, B6 վիտամիններով, ֆոլիկ և պանտոթենիկ թթուներով, հանքանյութերով, ինչպիսիք են կալիումը, ֆոսֆորը, մագնեզիումը, կալցիումը, նատրիումը, երկաթը, ցինկը:
Այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը։ Բազուկի կարմիր գույնը պայմանավորված է մանուշակագույն պիգմենտներով, որոնք կոչվում են բետացիանին: Բազմաթիվ գիտական հետազոտություններ իրականում հաստատել են, որ ճակնդեղը աներևակայելի օգտակար է լեյկեմիայի և քաղցկեղի բուժման համար:
Այն օգտակար է հղիների համար, քանի որ այն պարունակում է ֆոլաթթվի բարձր մակարդակ։ Սա կբարձրացնի լյարդի և լեղապարկի աշխատանքը, կօգնի խուսափել փորկապությունից։
Բազուկն օգնում է գլխացավի, ատամի ցավի, դիզենտերիային, ոսկորների, մաշկային խնդիրների և դաշտանային ցավերի դեպքում: