Սովորական բանջարեղեններից պատրաստված հյութը շատ դեպքերում նույնիսկ ավելի արդյունավետ է, քան ժամանակակից աշխարհի դեղամիջոցների կեսից ավելին

Դիտումներ 336

Սովորական բանջարեղեններից պատրաստված հյութը շատ դեպքերում նույնիսկ ավելի արդյունավետ է, քան ժամանակակից աշխարհի դեղամիջոցների կեսից ավելին

Բժիշկ Բրոյսն առաջարկում է պարզապես խմել թեյ և բանջարեղենային հյութ, որի հիմնական բաղադրիչն է ճակնդեղը: Այդ 42 օրվա ընթացքում քաղցկեղի բջիջները սովամահ են լինում, մինչդեռ ձեր ընդհանուր առողջությունը բարելավվում է:
Ահա թե ինչ է ձեզ անհրաժեշտ.

 



Ճակնդեղ (55%)
Գազար (20%)
Նեխուրի արմատ (20%)
Կարտոֆիլ (3%)
Բողկ (2%)
Պարզապես պետք է բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով։ 
Ճակնդեղը հարուստ է բազմաթիվ հակաօքսիդանտներով, C, B1, B2, B6 վիտամիններով, ֆոլիկ և պանտոթենիկ թթուներով, հանքանյութերով, ինչպիսիք են կալիումը, ֆոսֆորը, մագնեզիումը, կալցիումը, նատրիումը, երկաթը, ցինկը:

 

 

Այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը։ Բազուկի կարմիր գույնը պայմանավորված է մանուշակագույն պիգմենտներով, որոնք կոչվում են բետացիանին: Բազմաթիվ գիտական ​​հետազոտություններ իրականում հաստատել են, որ ճակնդեղը աներևակայելի օգտակար է լեյկեմիայի և քաղցկեղի բուժման համար:

 



Այն օգտակար է հղիների համար, քանի որ այն պարունակում է ֆոլաթթվի բարձր մակարդակ։ Սա կբարձրացնի լյարդի և լեղապարկի աշխատանքը, կօգնի խուսափել փորկապությունից։

Բազուկն օգնում է գլխացավի, ատամի ցավի, դիզենտերիային, ոսկորների, մաշկային խնդիրների և դաշտանային ցավերի դեպքում:

 

 

 



Ամենաընթերցվածը