Խնձորի քացախով և սխտորով պատրաստեք ամենաուժեղ բնական հակաբիոտիկը և այևս դեղահաբեր չեք օգտագործի
Տարբեր հիվանդությունների դեմ պայքարելու և պաշտպանվելու լավագույն միջոցը ուժեղ իմունային համակարգ ունենալն է։ Ավելի լավ է առողջ սնունդ օգտագործել։ Պետք է անպայման փորձել այս տնական բնական ըմպելիքը։
Բաղադրությունը․
700 մլ խնձորի քացախ
¼ բաժակ կտրատած սխտոր
¼ բաժակ կտրատած սոխ
2 հատ թարմ պղպեղ
¼ բաժակ քերած կոճապղպեղ
2 ճաշի գդալ քերած ծովաբողկ
2 ճաշի գդալ վարսակի ալյուր
Լցնել բոլոր բաղադրիչները ամանի մեջ, բացառությամբ խնձորի քացախի և խառնել։ Լավ խառնել և զանգվածը լցնել ապակե տարայի մեջ։ Խառնուրդի մեջ լցնել քացախը։ Այժմ փակեք կափարիչը և թափահարեք բանկան, որպեսզի խառնվի վարսակի ալյուրը:
Լավագույն արդյունքը կլինի, եթե խառնուրդի 2/3-ը լցնեք տարայի մեջ, իսկ մնացած մասը լցնեք խնձորի քացախի մեջ։
Տարան պետք է պահել չոր և զով տեղում 2 շաբաթ։ 2 շաբաթ անց խառնուրդը պետք է քամել շորով:
Այս հզոր բնական հակաբիոտիկի մեկ ճաշի գդալն ավելի քան բավարար է իմունիտետը բարձրացնելու համար, սակայն զգույշ եղեք, քանի որ այն շատ կծու ըմպելիք է: Այս տնական ըմպելիքը պատրաստելուց և օգտագործելուց առաջ պետք է խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ։