Շուտով յասամանները կհայտնվեն․ Պահպանեք այս հրաշք բաղադրատոմսը

Դիտումներ 2949

Շուտով յասամանները կհայտնվեն․ Պահպանեք այս հրաշք բաղադրատոմսը

Յասամանը պարունակում է մեծ քանակությամբ ասկորբինաթթու, եթերային յուղեր և ֆլավոնոիդներ, որոնք դրականորեն են ազդում օրգանիզմի վրա։ Յասամանները հիանալի ջերմիջեցնող, հակաբորբոքային և անալգետիկ միջոց են:

 

 

Դրանից պատրաստվում են թեյ, ձեթ, կոմպրեսներ և քսուքներ, որոնք օգտակար են ռևմատիզմի, ռևմատոիդ արթրիտի, ռադիկուլտի և հոդատապի ժամանակ։ Ցավոք, յասամանի յուղը գրեթե անհնար է գնել նույնիսկ մասնագիտացված խանութներում: Բայց դուք կարող եք հեշտությամբ պատրաստել այն ինքներդ տանը:

 



Զգուշորեն առանձնացրեք փոքրիկ ծաղիկները ցողուններից, լցրեք տարայի մեջ։

Բուսական յուղը տաքացրեք մինչև 40 աստիճան և լցրեք ծաղիկներով տարայի մեջ։

 

 

Տարան փակեք կափարիչով և թողեք եփվի 2 օր։

Յուղը քամում ենք։

Կրկին տաքացրեք յուղը և ավելացրեք ծաղիկների թարմ խմբաքանակ, թողեք եփվի:

 

 



Կրկնեք ընթացակարգը, մինչև ստանաք բավականաչափ բուրավետ յուղ։

Կարող եք այս յուղը քսել ցավոտ հատվածին և մերսել այն։ Փորձեք ավելացնել այն կրեմի, լոսյոնների, շամպունի և կոնդիցիոների մեջ։



Ամենաընթերցվածը