Շուտով բոլորս կսկսենք պատրաստել սա. Բայց այս բաղադրատոմոով կրկնակի համեց է ստացվում
Դիտումներ 644
Բաղադրությունը.
Դդմիկ - 2-3 հատ
սխտոր - 2-3 պճեղ
ընկույզ - 0,5 բաժակ
մաղադանոս - 1/2 փունջ
ձիթապտղի յուղ - 1 ճ.գ.
Դդմիկը խոշոր կտորներով կտրատում ենք, համենում ենք աղով, թողնում ենք, որ հյութը քամվի։
Տապակել բարձր ջերմության վրա` արևածաղկի ձեթի մեջ:
Գրտնակով մանրացնել ընկույզը, մաղադանոսը մանր կտրատել, սխտորն անցկացնել սխտորի մամլիչով։ Ավելացնել 1 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ և լավ խառնել։
Լցնել սոուսը դդմիկի վրա և նրբորեն խառնել։ Համեղ է ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում։
Ամենաընթերցվածը