Շուտով բոլորս կսկսենք պատրաստել սա. Բայց այս բաղադրատոմոով կրկնակի համեց է ստացվում

Դիտումներ 644

Շուտով բոլորս կսկսենք պատրաստել սա. Բայց այս բաղադրատոմոով կրկնակի համեց է ստացվում

Բաղադրությունը.

Դդմիկ - 2-3 հատ
սխտոր - 2-3 պճեղ
ընկույզ - 0,5 բաժակ
մաղադանոս - 1/2 փունջ
ձիթապտղի յուղ - 1 ճ.գ.

 

 

Դդմիկը խոշոր կտորներով կտրատում ենք, համենում ենք աղով, թողնում ենք, որ հյութը քամվի։ 



Տապակել բարձր ջերմության վրա` արևածաղկի ձեթի մեջ:
Գրտնակով մանրացնել ընկույզը, մաղադանոսը մանր կտրատել, սխտորն անցկացնել սխտորի մամլիչով։ Ավելացնել 1 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ և լավ խառնել։

 

 



Լցնել սոուսը դդմիկի վրա և նրբորեն խառնել։ Համեղ է ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում։


 



Ամենաընթերցվածը