Շատ մարդիկ փնտրում են քաղցկեղի բուժման այլընտրանքային տարբերակներ․ Այս վիտամինը ձեր օգնականն է
Վիտամին B17-ը օգտակար է քաղցկեղ ախտորոշված հիվանդների համար, սակայն դեղագործական ընկերություններն անում են ամեն ինչ, որպեսզի աշխարհն իմանա այդ մասին: Ինչո՞ւ։ Այո, ամեն ինչ տարրական պարզ է՝ նրանք կկորցնեին իրենց ողջ շահույթը, շատ ավելի հեշտ է մարդկանց գայթակղել սեփական մահվան «որջը»՝ մի կողմ պահելով հնարավոր բուժումը:
Բացի այդ, բժիշկները, ովքեր այս վիտամինն օգտագործել են իրենց հիվանդներին բուժելու համար և փրկել նրանց, ենթարկվել են հալածանքների։
Մենք կկիսվենք մի կնոջ պատմությունով, ով որոշել է ամեն ինչ իր ձեռքը վերցնել: Նա միայնակ է պայքարել հիվանդության դեմ՝ առանց թանկարժեք բուժման օգնության։Նրա բուժումը հիմնված էր B17 վիտամինի օգտագործման վրա, և շուտով նա կարողացավ հաղթահարել քաղցկեղը:
Ցավոք սրտի, քաղցկեղը վերադարձավ անմիջապես այն բանից հետո, երբ կինը դադարեցրեց վիտամին օգտագործելը: Կարևոր է նշել, որ ծիրանի կորիզը պարունակում է այս վիտամինի հսկայական քանակություն և մեծ օգուտներ է տալիս ճիշտ օգտագործման դեպքում:
Կինը հրաժարվել է քիմիաթերապիայից, իսկ վիտամին B17-ը դարձել է միակ բուժումը։ Հավատացեք, թե ոչ, բայց այս վիտամինի օգտագործումն ամբողջությամբ ոչնչացրեց նրա չարորակ ուռուցքները, և նա իրեն լիովին առողջ էր զգում։ Նա 10 շաբաթվա ընթացքում օրական երկու անգամ ընդունել է 500 մգ վիտամին B17:
Հիպովիտամինոզի կանխարգելում
Ձմռան վերջում և գարնան սկզբին վիտամինների պաշարները սպառվում են, օրգանիզմի ուժերը սպառվում են։ Ժամանակն է սկսել գարնանային հիպովիտամինոզի կանխարգելումը։ Ինչպե՞ս կանխել առողջական խնդիրները.
Հալեցման ժամանակ ձեր առողջությունը պահպանելու համար պատասխանատու մոտեցեք սննդի, հագուստի ընտրությանը, ավելի շատ հանգստացեք և եղեք առողջ: Օրգանիզմը ձգտում է ներքին օրգաններից և հյուսվածքներից հեռացնել նախկինում կուտակված թունավոր նյութերն ու տոքսինները։ Սա անհրաժեշտ է մարմնի և գիտակցության աշխատանքում բարձր ակտիվության համար։
Սնուցում հիպովիտամինոզի կանխարգելման համար
Առաջին հերթին ուշադրություն դարձրեք սննդին. Տոքսինները հեռացնելու մարմնի ցանկությունը ազդում է մարդու սննդային սովորությունների վրա գարնանը և թույլ է տալիս նրա բջիջներին և հյուսվածքներին ապրել բավականին նեղ սննդային պայմաններում:
Վիտամինային ըմպելիքներ
Անցումային շրջանում օրգանիզմը խմիչքի, կաթի և կաթնամթերքի առատության կարիք ունի։ Գոյություն ունեն նաև օրգանիզմը վիտամիններով հագեցնելու հատուկ առողջարար բաղադրատոմսեր՝ ցորենի կաթ և լինգոնջուր։
- Ցորենի կաթը պատրաստելու համար ծլած սերմերի մանրացված զանգվածը լցնել 1 բաժակ ջուր, հարել, ապա քամել շորով։ Բոլոր օգտակար նյութերը կմնան ջրի մեջ, և այն կարելի է օգտագործել որպես վիտամինային ըմպելիք։
- 1 կգ լինգոնբի համար անհրաժեշտ կլինի 1 լիտր եռացրած սառեցված ջուր, 100 գ շաքարավազ, 1 գ մեխակ։ Տեսակավորել լինգոնները, ողողել, ավելացնել մեխակ։ Լցնել ջրի մեջ և դնել սառը տեղում 2-3 շաբաթ։ Այնուհետեւ ջուրը քամել, լցնել շշերի մեջ։ Խմելուց առաջ կարող եք շաքարավազ ավելացնել լինգոնջրի մեջ։э
Վիտամին կանաչի
- Ուտեստներին ավելացրեք ավելի շատ կանաչի՝ սամիթ, նեխուր, սոխ։
- Վիտամինների հատուկ հավաքածուն առանձնանում է միկրոկանաչներով, որոնք կարելի է աճեցնել տանը պատուհանագոգին։
- Օգտակար է սննդակարգում ներառել ցորենի ծիլերը։
Գիտնականներն ապացուցել են, որ սերմերի բողբոջներն ավելի շատ վիտամիններ են պարունակում, քան այգու կանաչեղենը։
Հիպովիտամինոզի դեմ ծլած ցորեն
Ցորենի սածիլները հատկապես օգտակար են քրոնիկական գաստրիտների, գաստրոդոդոդենիտների, դիսբակտերիոզի բուժման համար։ Նրանք բարելավում են շրջանառու և նյարդային համակարգերի աշխատանքը: Դուք չեք կարող դրանք օգտագործել սնձան անհանդուրժողականության և ստամոքս-աղիքային հիվանդությունների սրման փուլերում:
Ինչպես պատրաստել
- 50 գ ձավարեղենը լավ ողողում ենք հոսող ջրով, ափսեի վրա 2սմ շերտ փռում, ջուր լցնում, որպեսզի վերին շերտը մի փոքր բարձրանա ջրից։ Ծածկեք շղարշով և դրեք տաք տեղում։
- Մոտ 1 օր հետո հատիկների վրա կհայտնվեն սպիտակ սածիլներ։
- 2-3 մմ երկարություն ունենալուց հետո հատիկները ողողում ենք և մանրացնում բլենդերով։
Նման ցորենն անհրաժեշտ է օգտագործել առավոտյան՝ նախաճաշից առաջ, 1-ական թ/գ, մանրակրկիտ ծամելով։
Ինչպես և երբ ուտել ծիլերը
Պետք է աստիճանաբար ընտելանալ ստամոքսի համար նման անսովոր սննդին։
- Առաջին 1-2 ճ.գ. կտրատած բողբոջները կարելի է խառնել շիլայի, կաթնաշոռի հետ կամ ավելացնել աղցաններին, յոգուրտներին։
- 2-3 ամիս հետո արդեն կարելի է օգտագործել 3-4 ճ.գ. ծիլեր օրական.
- Պետք է դրանք ավելացնել տաք կամ սառը ուտեստների մեջ, քանի որ բարձր ջերմաստիճանի դեպքում դրանց արժեքը նվազում է։
Եվ պետք է հիշել, որ բողբոջները առավոտյան կերակուր են, նրանք ունեն խթանող ազդեցություն; չպետք է ընդունվի քնելուց առաջ:
Ծիլերի պահեստավորում
Ավելի լավ է սածիլները պահել ապակե, թույլ փակ տարայի մեջ, սառնարանի վերին դարակում ոչ ավելի, քան 5 օր:
Հիպովիտամինոզի կանխարգելման համար քնի, աշխատանքի և հանգստի ռեժիմ
Հանգիստ աշխատանքից հետո
Կարևոր դեր է խաղում բնակարանների, անկողնային պարագաների, արտադրական օբյեկտների ջերմային ռեժիմը։
- Աշխատանքն ինքնին չպետք է ունենա սթրեսի բարձր մակարդակ և պետք է ավելի հաճախ փոխարինվի ակտիվ հանգստով կամ ֆիզիկական հանգստով:
- Միայն այս դեպքում հիվանդությունների կանխարգելման ժողովրդական մեթոդները ձեռք են բերում անհրաժեշտ արդյունավետություն և կայունություն:
Հագուստի ընտրություն
Առողջության բարձր մակարդակի համար պայքարը տարվում է առաջին հերթին հագուստի, կոշիկի, գլխարկի և այլնի ընտրության։
Առողջ քուն
Ձմեռ-գարուն անցումային շրջանում հատկապես հաճախ են քնի հետ կապված խնդիրները՝ օրգանիզմին ավելի շատ ժամանակ է պետք քնելու համար։
- Այս ժամանակահատվածում սովորականից շուտ պառկեք քնելու, իսկ երեկոյան զբոսնեք մաքուր օդում, սակայն թույլ մի տվեք ավելորդ աշխատանք:
- Նախապատվությունը տվեք բնական գործվածքներին և անկողնային սպիտակեղենի լցոնիչներին։
- Քնելուց առաջ կարող եք նաև խմել մեկ բաժակ բուսական հանգստացնող մասուրով թեյ։