Շատ համեղ և միևնույն ժամանակ շատ յուրահատուկ Շոկոլադե տրյուֆելի բաղադրատոմս

Դիտումներ 200

Շատ համեղ և միևնույն ժամանակ շատ յուրահատուկ Շոկոլադե տրյուֆելի բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • 170 գ մուգ շոկոլադ,

  • 2 ճաշի գդալ խտացրած կաթ,

  • կակաոյի փոշի 1/2 գդալ

  • 2 ճաշի գդալ նուշի յուղ

Շոկոլադե տրյուֆել



Պատրաստման եղանակը

  • Մուգ շոկոլադի մի մասը բաժանել կտորների և հալեցնել, ավելացնել խտացրած կաթը, նուշի յուղը և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստացվի:

  • Ստացված զանգվածից դուրս բերել մոտ 30 հատ ձոքր գնդիկներ (1 թեյի գդալ խառնուրդի մեջ 1 գնդիկ):

  • Գնդիկները դնել սառնարանը 30 - 40 րոպե: Կակաոյի փոշին լցնել գնդիկների վրա:

  • Մնացած շոկոլադից և կակաոյի փոշուց պատրաստել կակաո: Գնդիկները հանել սառնարանից և զգուշությամբ գլորել կակաոյի մեջ:



Ամենաընթերցվածը