Շարունակում է ֆրասիացի խոհարար ՝ Ժան Քրիստոֆ Նովելին մեզ բաղադրատոմսեր տրամադրել․ Ահա սնկով ամենահամեղ ուտեստի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 138

Շարունակում է ֆրասիացի խոհարար ՝ Ժան Քրիստոֆ Նովելին մեզ բաղադրատոմսեր տրամադրել․ Ահա սնկով ամենահամեղ ուտեստի պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • Շամպինիոն – 500 գ,

  • Չոր սպիտակ գինի – 2-3 թ/գ,

  • Սխտոր – 2-3 պճեղ,

  • Ձիթապտղի յուղ՝ ըստ ճաշակի,

  • Աղ `ըստ ճաշակի

Սնկով այս ուտեստի բաղադրատոմսը գաղտնի են պահում

 
 


Պատրաստման եղանակը

  • Շերտերով կտրատեք սունկը:

  • Մի քիչ ձիթապտղի յուղ տաքացրեք թավայի մեջ:

  • Դանակով մանրացված սխտորը ավելացրեք ձեթի մեջ և մեկ րոպե պահեք տաք զանգվածի մեջ:

  • Այնուհետև ավելացրեք սունկը, տապակեք՝ մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջացումը:

  • Դրանից հետո ավելացրեք գինին: Տապակեք սունկը՝ մինչև գինու գոլորշիանալը: Համեմեք աղով: Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել նաև մանր կտրատված մաղադանոս: Բարի ախորժակ:Սնկով Õ¡ÕµÕ½ ուտեստի բաղադրատոմսը Õ£Õ¡Õ²Õ¿Õ¶Õ« Õ¥Õ¶ պահում

 
 

 

 


Ամենաընթերցվածը