Շարունակում է ֆրասիացի խոհարար ՝ Ժան Քրիստոֆ Նովելին մեզ բաղադրատոմսեր տրամադրել․ Ահա սնկով ամենահամեղ ուտեստի պատրաստման եղանակը
Դիտումներ 138
Բաղադրամասեր
-
Շամպինիոն – 500 գ,
-
Չոր սպիտակ գինի – 2-3 թ/գ,
-
Սխտոր – 2-3 պճեղ,
-
Ձիթապտղի յուղ՝ ըստ ճաշակի,
-
Աղ `ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Շերտերով կտրատեք սունկը:
-
Մի քիչ ձիթապտղի յուղ տաքացրեք թավայի մեջ:
-
Դանակով մանրացված սխտորը ավելացրեք ձեթի մեջ և մեկ րոպե պահեք տաք զանգվածի մեջ:
-
Այնուհետև ավելացրեք սունկը, տապակեք՝ մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջացումը:
-
Դրանից հետո ավելացրեք գինին: Տապակեք սունկը՝ մինչև գինու գոլորշիանալը: Համեմեք աղով: Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել նաև մանր կտրատված մաղադանոս: Բարի ախորժակ:
Ամենաընթերցվածը