Սև հաղարջի մուրաբա առանց եփելու, ստացվում է շատ համեղ և օգտակար

Դիտումներ 386

Սև հաղարջի մուրաբա առանց եփելու, ստացվում է շատ համեղ և օգտակար

Բաղադրիչներ.

սև հաղարջ – 1 կգ,

շաքարավազ – 1.5 կգ

 



Հատապտուղները կարելի է պահածոյացնել նաև առանց եփելու:

Այսպես ավելի շատ օգտակար բաղադրիչներ կպահպանվեն մթերքի մեջ: Իսկ սև հաղարջի մուրաբան համարվում է մրսելուց առաջացած հիվանդությունների լավագույն դեղամիջոցը:

Հատիկները լվանալ, թողնել, որ լավ քամվեն և չորանան:

Շաքարավազը լցնել վրան, մի քանի ժամ թողնել:

Փայտե գդալով անընդհատ խառնել, մինչև շաքարը լիովին խառնվի և ստացվի համասեռ զանգված:

Առավել համասեռ կստացվի, եթե միրգը մսաղացով անցկացնեք:

Խառնել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարավազն այլևս ամանի հատակին նստվածք չառաջացնի:

Հետո լցնել մաքուր բանկաների մեջ և պահել:



Ամենաընթերցվածը