Փշատերև մուրաբան գրիպը կանխելու լավագույն միջոցն է․ Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 520
Այս մուրաբան հարուստ է ոչ միայն վիտամին C-ով, որը գրիպի դեմ պայքարի հիմնական վիտամինով, այլ նաև հանքանյութերի համալիրով, որոնք ամրացնում են մեր իմունիտետը։
Ձեր ուշադրությանն եմ ներկայացնում առողջության համար շատ օգտակար և մատչելի բաղադրատոմս։ Մրսածության և գրիպի կանխարգելման համար նախատեսված փշատերև մուրաբան շատ համեղ է։
1 բաժակ մանրացված սոճի՝ նախապես լվացված, խառնել շաղախի մեջ տրորված կես բաժակ մասուրի հետ։
Խառնուրդը լցնել 1,5 լիտր եռման ջրի մեջ և թողնել եփվի 12 ժամ։
Թուրմը քամել, վրան ավելացնել 700 գ շաքարավազ կամ 500 գ մեղր, դնել կրակի վրա, եռացնել և ավելացնել երկու կիտրոնի հյութը։
Կրակն իջեցրեք նվազագույնի և եփեք մինչև մուրաբան թանձրանա:
Եթե սեզոնային մրսածության և գրիպի համաճարակների ժամանակ ամեն օր ուտեք 1-2 թեյի գդալ այս մուրաբայից, ապա այս բոլոր խնդիրներից կարելի է խուսափել։
Ամենաընթերցվածը