Փքվածություն. Ահա ինչի պատճատով է առաջանում այն. Օրգանիզմի հիմնական մաքրում տնային պայմաններում ընդամենը 5 օրում
Սխտորը հզոր բնական հակաբիոտիկ է: Նույնիսկ սխտոր ուտելուց 24 ժամ անց այն շարունակում է ակտիվորեն ազդել օրգանիզմի վրա:
Սպանելով մակաբույծներին և օգնելով ազատվել տոքսիններից՝ այս եզակի մթերքը նպաստում է ներքին օրգանների ապաքինմանը և օգնում է բուժել նույնիսկ քրոնիկական հիվանդությունները։
Օգտակար է սխտորն ուտել թավայի մեջ տապակած կամ ջեռոցում թխած վիճակում: Այսպես պատրաստված սխտորը սուր հոտ ու համ չունի, սակայն պահպանում է իր բուժիչ հատկությունները՝ ամբողջությամբ ներծծվելով օրգանիզմի կողմից։
Այն զգալիորեն կնվազեցնի արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, կմաքրի զարկերակները և կօգնի ազատվել ճնշման հետ կապված խնդիրներից։ Նման միջոցը խորհուրդ է տրվում բոլորին, ովքեր ստամոքսի և ավելորդ քաշի հետ կապված խնդիրներ ունեն, այն անհավանական օգտակար է շաքարախտի դեպքում։
Թխած և տապակած սխտորն ունի բարձր սննդային արժեք, լուծում է մշտական հոգնածության և թուլացած իմունիտետի խնդիրը։ Առանձին-առանձին ուզում եմ նշել, որ նման ուտեստը կօգնի ձեզ նիհարել: Նյութափոխանակությունն արագացնելու համար արժե 2 օրվա ընթացքում առնվազն 1 անգամ հատուկ եղանակով պատրաստված 6 պճեղ սխտոր ուտել։
Հիշեք, որ այս միջոցն օգտագործելիս պետք է շատ հեղուկ խմել: Մարմնի յուրաքանչյուր բջիջ կմաքրվի և կերիտասարդանա 2 շաբաթ սխտորով բուժվելուց հետո։
Առաջարկեք ձեր ընկերներին փորձել այս բնական դեղամիջոցը, սխտորը կարող է փոխարինել բազմաթիվ դեղագործական պատրաստուկների և բարելավել ձեր առողջությունը: