Պատրաստեք կոճապղպեղի այս հնագույն բաղադրատոմսը քաղցկեղի կանխարգելման, արթրիտի բուժման, խոլեստերինի և արյան շաքարի իջեցման համար
Կոճապղպեղը աշխարհի ամենաառողջարար և ամենահայտնի համեմունքներից մեկն է և ավանդաբար օգտագործվում է հնդկական և ասիական խոհանոցներում:
Այն ունի օգտագործման լայն շրջանակ և հատկապես արդյունավետ է մրսածության , գրիպի, հազի, արթրիտի և ստամոքսի հիվանդությունների դեպքում:
Բացի այդ, կոճապղպեղը կարող է օգնել թեթևացնել մեջքի և մկանների ցավը, ինչպես նաև նվազեցնել խոլեստերինի և արյան շաքարի բարձր մակարդակը:
Բազմաթիվ հետազոտություններ հաստատել են, որ այս համեմունքը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել դեգեներատիվ կամ ռևմատոիդ արթրիտի և քրոնիկական ցավերի դեպքում: Կոճապղպեղը նաև կանխում է քաղցկեղը և խթանում արյան հոսքը։
Ահա թե ինչպես պատրաստել այս ավանդական կոճապղպեղի միջոցը , որը կօգնի ձեզ բուժել բազմաթիվ առողջական խնդիրներ.
Բաղադրությունը.
200 գ կոճապղպեղ (մաքրված և մանր կտրատած)
50 մլ կրաքարի հյութ
1/2 բաժակ գազավորված ջուր
50 գ բնական մեղր
450 մլ ֆիլտրացված ջուր
Պետք է եռացնել ջուրը և ավելացնել կոճապղպեղը։ Եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե, ապա հանել կրակից և թողնել 20 րոպե սառչի: Օշարակը պատրաստել առանձին տարայի մեջ։ Կես բաժակ կոճապղպեղի ջուրը խառնեք կես բաժակ գազավորված ջրի հետ և ավելացրեք կրաքարի հյութ և մեղր։
Լավ խառնել։ Պատրաստ է