Պատրաստեք իսկական տնական հալվա. Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 183
Բաղադրամասեր
-
1 կգ ալյուրին՝
-
200 գ հալած յուղ,
-
100 գ շաքար,
-
50 գ տաք ջուր
Պատրաստման եղանակը
-
Ալյուրը լցնել խոր տապակը, ավելացնել հալած յուղ, անընդհատ խառնելով, բովել մինչև փխրուն զանգված ստացվի, որից հետո դրա վրա լցնել շաքարի օշարակ և խառնելը շարունակել մինչև որ գնդիկները վերանան։
-
Հալվան լցնել ափսեներր, հավասարեցնել և քառակուսի կտորներով կտրտել:
Ամենաընթերցվածը