Պարզ ուտեստ՝ ամենաուժեղ հակաբակտերիալ ազդեցությամբ. այնքան պարզ, բայց միայն քչերը գիտեն բաղադրատոմսը
Գարունը նույն նենգ ժամանակն է, ինչ աշունը կամ ձմեռը, երբ ախտածին բակտերիաները սպասում են ձմռանը թուլացած մարմնին:
Տապակած սոխի առավելությունները
1. Վառարանում թխած սոխը օգտակար է խոցերի եւ երկար ժամանակ չբուժվող վերքերի դեպքում։ Այն պարզապես կիրառվում է տուժած հատվածների վրա, մինչև բարելավումներ տեղի ունենան:
2. Թխած սոխի կոմպրեսը պատրաստվում է թարախակալման բուժման համար և քսում օրական 20 րոպե։ Էֆեկտը ձեզ սպասեցնել չի տա:
3. Եթե արյան մակարդման հետ կապված խնդիրներ կան, ապա սոխը պետք է ներառվի ամենօրյա սննդակարգում։
4. Օգտակար թխած բանջարեղեն` շաքարախտի բուժման համար, ինչպես նաև արյան շաքարի մակարդակի տատանումների նախատրամադրվածություն։ Թխած սոխն այս դեպքում օգնում է, եթե այն ուտեք առավոտյան դատարկ ստամոքսին։
5. Հիպերտոնիայի և աթերոսկլերոզի դեպքում թխած սոխը օգնում է մաքրել արյան անոթները, ինչը նվազեցնում է արյան ճնշման բարձրացման վտանգը:
Ընտրեք միջին չափի սոխ։ Այն պետք չէ կեղևազատել, այլ թխել կեղևով։ Թխած բանջարեղենի համը փոխվում է դեպի լավը։ Այն կարելի է ամբողջությամբ օգտագործել կամ ավելացնել աղցաններին և այլ ուտեստներին։