Ուտեստ տապակելուց այսպես արեք և թավայի հատակին սևացած ճարպ չի մնա

Դիտումներ 579

Ուտեստ տապակելուց այսպես արեք և թավայի հատակին սևացած ճարպ չի մնա

Կարկանդակները շատերի կողմից սիրված ուտեստ են։

Բայց կարկանդակները տապակելիս զգալի քանակությամբ ձեթ է օգտագործվում։

 

 

Նմանատիպ երևույթը հանգեցնում է թավայի հարթության վրա մուգ յուղոտ ծածկույթի և սննդի համառ մնացորդների առաջացմանը:

 



Ճաշատեսակները չփչացնելու համար անհրաժեշտ է կանխել յուղի սեւացումը։ Դա անելու համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել մեկ պարզ հնարք.

Որոշ տնային տնտեսուհիներ տապակի մեջ կարտոֆիլի կտորներ են դնում։

 

 

Բայց այս մեթոդը լիովին արդյունավետ չէ:

Բանջարեղենն իսկապես կլանում է ավելորդ ճարպը, բայց տաք ուտեստի վրա երկար մնալով՝ սկսում է ինքն իրեն այրվել։

 

 



Սրա շնորհիվ ավելի լավ է թավայի մեջ գինու խցան դնել։

Յուղի մեջ դրված գինու շշի կափարիչը պետք է պատրաստված լինի ծառի կեղևից, բայց ոչ պլաստիկից կամ այլ վտանգավոր միացություններից:

 



Ամենաընթերցվածը