Օգտագործեք 1 շաբաթ բանանն այս կերպ և արդյունքը ապշեցուցիչ կլինի. Ահա ես կասեմ բոլոր մանրամասները
Հասած բանանը ամենահայտնի բնական մթերքներից է, առողջարար և բազմակողմանի, ինչը կարող է գոյություն ունենալ այսօր մեր աշխարհում:
Գրեթե բոլորն են սիրում այս միրգը, բայց շատերը չգիտեն վիտամինների և հանքանյութերի բարձր պարունակությունը, որոնք շատ կարևոր են մեր օրգանիզմի առողջության համար: Բացի այդ, այս միրգը չափազանց համեղ է և կարելի է ուտել տարբեր ձևերով։
Բանանը բարելավում է մարսողական համակարգը. բանանի օգտագործումը կօգնի ձեզ շատ ավելի առողջ մարսողական համակարգ ունենալ: Այն նաև կկանխի այնպիսի հիվանդությունների, ինչպիսիք են խոցը, թթվայնությունը, որի մասին չմտածելու դեպքում կարող է դառնալ գաստրիտ և ստամոքսի բազմաթիվ այլ հիվանդություններ։
Բանանը պարունակում է մեծ քանակությամբ ամինաթթուներ՝ տրիպտոֆան, որը արտադրում է շատ սերոտոնին: Սերոտոնինը նյարդային հաղորդիչ է, որը նպաստում է երջանկությանը: Այս պատճառով է, որ դեպրեսիայից տառապող մարդիկ խորհուրդ են տալիս ուտել հասած բանան, որպեսզի ձեր տրամադրությունը հանկարծ չփոխվի։
Եթե դուք անեմիա ունեք, խորհուրդ է տրվում օրական առնվազն մեկ բանան ուտել, և դրա շնորհիվ դուք կհաղթահարեք արյան մեջ երկաթի մակարդակը:
Մարզվելուց առաջ և հետո բանան ուտելը ոչ միայն կօգնի ձեզ ավելի շատ էներգիա ունենալ, այլև կօգնի մինչև վերջ կատարել վարժությունները: Նաև այս ռեժիմի ավարտից հետո դուք չեք ունենա ջղաձգումներ կամ մկանային ցավեր։