Ո՞ր մթերքներն են պաշտպանում քաղցկեղից և շաքարախտից
Դիտումներ 1166
Քչերը գիտեն, բայց կան մթերքներ, որոնք կարող են նվազեցնել շաքարախտի և նույնիսկ քաղցկեղի առաջացման վտանգը։
Այս դեպքում պետք է ուշադրություն դարձնել ֆերմենտացված մթերքներին։ Խմորումը գործընթաց է, որը բարելավում է սննդի համն ու կառուցվածքը:
Ուստի անհրաժեշտ է սննդակարգ մտցնել մածուն և կեֆիր։
Նրանք բարելավում են մարսողությունը և ամրացնում իմունային համակարգը, դրական են ազդում ոսկորների վիճակի վրա։
Կա ևս մեկ հայտնի և մատչելի ուտեստ։
Խոսքը թթու կաղամբի մասին է։
Այն կենդանի բակտերիաների աղբյուր է, թեթևացնում է բորբոքումները, օգնում է պայքարել ավելորդ կիլոգրամների դեմ, ինչպես նաև լավացնում է մարսողությունը:
Մասնագետներն առանձնացրել են կոմպուչան։ Կոմբուչան օգնում է պայքարել բորբոքման դեմ։
Ամենաընթերցվածը