Նիհարեք 10-12 կգ՝ օգտագործելով ճարպեր այրող ապուրի հատուկ բաղադրատոմսը. 2 շաբաթը բավական է

Դիտումներ 15461

Նիհարեք 10-12 կգ՝ օգտագործելով ճարպեր այրող ապուրի հատուկ բաղադրատոմսը. 2 շաբաթը բավական է

Քաշը կորցնելու այս մեթոդը դարձել է իմ ամենասիրելին:
Նման ապուրն օգնում է բարելավել ամբողջ օրգանիզմը՝ խոլեստերինի մակարդակը նվազում է, տոքսինները դուրս են գալիս, իսկ լյարդի ծանրաբեռնվածությունը՝ նվազում։ Կան շատ հիանալի բաղադրատոմսեր, բայց սա լավագույնն է: Դա պայմանավորված է նրանով, որ ապուրը պարունակում է բնական ճարպ այրող բաղադրիչներ`

 

 

  • 1 փոքր գլուխ կաղամբ
  • 1 սոխ
  • 2 հատ բուլղարական պղպեղ
  • 1 գազար
  • 1 դդմիկ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 2 դափնու տերեւ
  • 1 լիտր լոլիկի հյութ կամ քերած թարմ լոլիկ
  • նեխուրի արմատ
  • Համեմ
  • սամիթ, մաղադանոս
  • աղ, կարմիր պղպեղ՝ ըստ ճաշակի


Բանջարեղենը մանր կտրատել ու բանջարեղենի զանգվածի մակարդակից 1 սմ բարձրությամբ լցնել սառը ջուր։
Ապուրը եփեք մարմանդ կրակի վրա մոտ 15-20 րոպե։ Շատ կարևոր է, որ բանջարեղենն ամբողջությամբ չեփվի։ 

 


Գրեթե պատրաստի ապուրի մեջ ավելացնել համեմունքներ, կտրատած կամ ճզմած սխտոր, մանր կտրատած կանաչի, լոլիկի հյութ։ Եթե ցանկանում եք, կարող եք նաև ապուր պատրաստել: 
 



Ամբողջ շաբաթվա ընթացքում կերեք թարմ մրգեր, թարմ և շոգեխաշած բանջարեղեն և ճարպեր այրող այս հրաշալի ապուրը: Ապուրը պետք է օգտագործել օրական 3-4 անգամ։ Հիմնական կանոնը քնելուց 2 ժամ առաջ չսնվելն է։ Ավելորդ ճարպը անհետանում է ակնթարթորեն, թեթևությունը զգացվում է ամբողջ մարմնում, արագանում են նյութափոխանակության գործընթացները մարմնում:



Ամենաընթերցվածը