Նիհարեք 10-12 կգ՝ օգտագործելով ճարպեր այրող ապուրի հատուկ բաղադրատոմսը. 2 շաբաթը բավական է
Քաշը կորցնելու այս մեթոդը դարձել է իմ ամենասիրելին:
Նման ապուրն օգնում է բարելավել ամբողջ օրգանիզմը՝ խոլեստերինի մակարդակը նվազում է, տոքսինները դուրս են գալիս, իսկ լյարդի ծանրաբեռնվածությունը՝ նվազում։ Կան շատ հիանալի բաղադրատոմսեր, բայց սա լավագույնն է: Դա պայմանավորված է նրանով, որ ապուրը պարունակում է բնական ճարպ այրող բաղադրիչներ`
- 1 փոքր գլուխ կաղամբ
- 1 սոխ
- 2 հատ բուլղարական պղպեղ
- 1 գազար
- 1 դդմիկ
- 2 պճեղ սխտոր
- 2 դափնու տերեւ
- 1 լիտր լոլիկի հյութ կամ քերած թարմ լոլիկ
- նեխուրի արմատ
- Համեմ
- սամիթ, մաղադանոս
- աղ, կարմիր պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Բանջարեղենը մանր կտրատել ու բանջարեղենի զանգվածի մակարդակից 1 սմ բարձրությամբ լցնել սառը ջուր։
Ապուրը եփեք մարմանդ կրակի վրա մոտ 15-20 րոպե։ Շատ կարևոր է, որ բանջարեղենն ամբողջությամբ չեփվի։
Գրեթե պատրաստի ապուրի մեջ ավելացնել համեմունքներ, կտրատած կամ ճզմած սխտոր, մանր կտրատած կանաչի, լոլիկի հյութ։ Եթե ցանկանում եք, կարող եք նաև ապուր պատրաստել:
Ամբողջ շաբաթվա ընթացքում կերեք թարմ մրգեր, թարմ և շոգեխաշած բանջարեղեն և ճարպեր այրող այս հրաշալի ապուրը: Ապուրը պետք է օգտագործել օրական 3-4 անգամ։ Հիմնական կանոնը քնելուց 2 ժամ առաջ չսնվելն է։ Ավելորդ ճարպը անհետանում է ակնթարթորեն, թեթևությունը զգացվում է ամբողջ մարմնում, արագանում են նյութափոխանակության գործընթացները մարմնում: