Նա հավի լյարդի վրա եռացրած ջուր լցրեցի և մանանեխ ավելացրեցի․ Հիմա ես միշտ այսպես եմ անում, քանի որ անմահական է ստացվում

Դիտումներ 819

Նա հավի լյարդի վրա եռացրած ջուր լցրեցի և մանանեխ ավելացրեցի․ Հիմա ես միշտ այսպես եմ անում, քանի որ անմահական է ստացվում

Սա իմ սիրելի բաղադրատոմսերից մեկն է, որը կարող է ցանկացած լյարդ դարձնել համեղ, փափուկ և հյութալի: Վերցրեք ցանկացած լյարդ (հավի, խոզի կամ տավարի միս) և փորձեք դա անել ինձ նման: Ձեզ անպայման դուր կգա։

 

 

Ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները.

- լյարդ - 700 գ

- սոխ - 3 - 4 հատ

- սխտոր - 2 պճեղ

- թթվասեր - 4 ճաշի գդալ

- ջուր - 2 ճաշի գդալ

- մանանեխ - 1 թեյի գդալ

- աղ, համեմունքներ



Լյարդը կտրատել մասերի և 2-3 րոպե թողնել եռման ջրի մեջ։

Եռման ջուր լցնելով՝ լյարդն ավելի փափուկ է լինում, քան կաթի մեջ թաթախելու ժամանակ, այն կազատվի տհաճ հոտից և կդառնա փափուկ։

 

 

Սոխը կտրատում ենք բարակ կես օղակների մեջ և տապակում բուսայուղի մեջ՝ ավելացնելով մի քիչ շաքարավազ և մի պտղունց աղ։

Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը և տապակել։

 



30 - 60 վայրկյան հետո ավելացնել լյարդը, աղը՝ ըստ ճաշակի և կրակը թուլացնել։ Եռացնել 3 րոպե՝ տապակը ծածկելով կափարիչով։

Սոուսի համար խառնել մանանեխն ու թթվասերը։ Ավելացրեք մանանեխը ըստ ձեր ճաշակի։

Սոուսը լցնել լյարդի վրա, խառնել և եփել կափարիչը փակ մոտ 10 րոպե։

Նման լյարդը մատուցում եմ կարտոֆիլի պյուրեով, խաշած բրնձով և այլ կողմնակի ուտեստներով։



Ամենաընթերցվածը