Միկադոյի պատրաստման բաղադրատոմսը․ Այն գտել եմ մայրիկիս բաղադրատոմսերի գրքույկից
Դիտումներ 670
Բաղադրիչներ․
- 500 գ թթվասեր
- 4 ձու
- 2 բանկա եփած խտացրած կաթ
- 600 գ կարագ
- 1 կգ ալյուր
- 1 ճ/գ սոդա
- Մի պտղունց վանիլին
- Շոկոլադ
- 200 գ շաքարավազ
Թթվասերի մեջ ավելացնել սոդան և թողնել 5 րոպե։
Մեկ ամանի մեջ խառնել 200 գ շաքարավազը և 200 գ կարագը, ավելացնել ձուն և հարել։
Ավելացնել մի պտղունց վանիլ, թթվասեր և նորից հարել։
Ավելացնել մաղած ալյուրը և հունցել խմորը։
Խմորը գնդիկավոր ձևավորեք, ծածկեք թաղանթով և թողեք հանգստանա 30 րոպե։
Պատրաստում ենք կրեմը՝ հարում ենք 400 գ կարագն ու եփած խտացրած կաթը։
Հանգստացած խմորը հավասար մասերի ենք բաժանում, դրանցից կլոր թխվածքներ ձևավորում և թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 4-6 րոպե։
Պատրաստի շերտերը քսել կրեմով։
Վերջին շերտը մանր փշրանքների վերածել և դրանով զարդարել տորթի կողքերը։
Տորթի վրա ցանել քերած շոկոլադը։
Պատրաստի տորթը թողնում ենք 5-6 ժամ, ապա համտեսում։
Ամենաընթերցվածը