Միայն իմանաք ինչպես եմ ես անում, որ այս 2 կանաչիները ամբողջ ձմեռ թարմ են մնում
Դիտումներ 1302
Ես վերցնում եմ կանաչիների մի փունջ, կտրում եմ ցողունները։ Ես հիմնականում տերևներ եմ սիրում, թեև ասում են, որ ցողունն էլ է օգտակար։
Բայց ոչ մի դեպքում մի լվացեք կանաչիները։ Այն պետք է չոր լինի:
Ապա այն լցնել նախապես պատրաստված չոր, մաքուր բանկայի մեջ։ Մնում է միայն կափարիչը ամուր փակել։ Դնում եմ սառնարան ու օգտագործում։
Կանաչիներն այնքան հիանալի են պահպանվում։ Կարեւոր է, երբ դուք օգտագործում եք անհրաժեշտ քանակությամբ կանաչիներ, օրինակ՝ աղցանի համար, անմիջապես փակեք կափարիչը։
Հետո ավելի քիչ օդ է հասնում այնտեղ, այն մնում է չոր և հիանալի պահպանված: Բավականին ամուր սեղմում եմ։
Ամենաընթերցվածը