Տեսեք որ օրգաններին է օգուտ քրքումով թեյը․ Այն իսկական դեղամիջոց է

Դիտումներ 1401

Տեսեք որ օրգաններին է օգուտ քրքումով թեյը․ Այն իսկական դեղամիջոց է

Քրքումը անհավանական առողջարար համեմունք է, որը լայնորեն օգտագործվում է հնդկական խոհանոցում։

Այն ունի ընդգծված, յուրահատուկ բուրմունք և բնորոշ գույն, ինչպես նաև զարմանալի առողջարար հատկություններ։

Իր հզոր հատկությունների շնորհիվ քրքումն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ և հանդիսանում է չինական բժշկության կարևոր բաղադրիչ: Քրքումն օգտագործվում է տարբեր հիվանդություններ բուժելու համար՝ սկսած ցավից, մրսածությունից, գրիպից մինչև քաղցկեղ:

 

 

 

Ահա քրքումի առողջության հիմնական առավելություններից մի քանիսը:

վերահսկում է շաքարախտը,

բուժում վերքերը,

թեթևացնում է ցավը,

բարելավում է մաշկի վիճակը և արտաքին տեսքը,

կանխում է Ալցհեյմերի հիվանդությունը,

նպաստում է առողջ սիրտին,

կանխում է արթրիտը,

օգնում է բարելավել մարսողությունը,

մաքրում է լյարդը,

բարելավում է տրամադրությունը:



Ահա այս հրաշալի միջոցի բաղադրատոմս.

Խառնեք ½ թեյի գդալ կիտրոնի հյութ, մի պտղունց քրքում, մի պտղունց ալյուր և մեկ թեյի գդալ լոլիկի հյութ:

Այնուհետև այս մածուկը քսեք աչքերի շուրջ և թողեք 10 րոպե։

 

 

Կարող եք նաև խառնել արքայախնձորի հյութ և քրքումի փոշի և քսել այս խառնուրդը աչքերի շուրջ՝ մաշկը պայծառացնելու համար:

Բացի այդ, ոսկե կաթը հնագույն առողջարար ըմպելիք է, որն օգտագործվում էր տարբեր հիվանդությունների բուժման համար։ Մասնավորապես՝ գլխացավեր, ջերմություն, մրսածություն, մակաբույծներ, կնճիռներ, երիկամների վարակներ, վիրուսային վարակներ, միզապարկի վարակներ, մկանային ցավեր, փորլուծություն, բրոնխիտ և արթրիտ։

 



Այսպիսով, ինչպես պատրաստել այս ոսկե կաթը.

Բաղադրությունը․

½ թեյի գդալ աղացած քրքում

1 բաժակ կաթ

1 թեյի գդալ մեղր ½

թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ

¼ թեյի գդալ թարմ աղացած սև պղպեղ

 

Տաքացրեք կաթը և ավելացրեք դարչինը:

Այնուհետև ավելացրեք մեղրը, քրքումը, պղպեղը և կոկոսի յուղը։

Բաղադրիչները պետք է անընդհատ խառնել, մինչև կաթը լավ տաքանա, բայց ոչ մի դեպքում չբերեք այն եռման աստիճանի։

Այնուհետև քամեք և ձեր զարմանալի ոսկե կաթը պատրաստ է խմելու:



Ամենաընթերցվածը