Մենք սա հաճախ ենք անում. Ահա այն սննդային սովորությունները, որոնք հանգեցնում են քաղցկեղի

Դիտումներ 2091

Մենք սա հաճախ ենք անում. Ահա այն սննդային սովորությունները, որոնք հանգեցնում են քաղցկեղի

Մսային ուտեստների սիրահարները պետք է ավելի լուրջ վերաբերվեն մթերքների ընտրությանը և վերանայեն իրենց սովորությունները:

Եթե ​​դա չի արվում, ապա ուռուցքաբանության վտանգը մեծ է։
Այս մասին ավելի մանրամասն է խոսել բժիշկ Միխայիլ Պիլխը:
Ինչպես նշել է բժիշկը, կարմիր մսի քանակը պետք է զգալիորեն կրճատվի։

 



Բացի այդ, դուք չեք կարող չարաշահել վերամշակված մսամթերքը, օրինակ, երշիկեղենը և երշիկեղենը, սառեցված միսը:
Զգույշ եղեք երկար պահպանման ժամկետով կաթի հետ:
Մթերքներ ընտրելիս պետք է ուշադրություն դարձնել կազմին: 



Պետք չէ ընտրել այնպիսիք, որոնց մեջ կան շատ կոնսերվանտներ, քաղցկեղածիններ։ Մի կերեք շատ տապակած, ապխտած կամ բաց կրակի վրա եփած:
Կարևոր է պահպանել բուսական և սպիտակուցային մթերքների հավասարակշռությունը: Դուք նաև պետք է ձեր սննդակարգում ավելացնեք մանրաթելերով հարուստ մթերքներ:

 



Ամենաընթերցվածը