Մենք սա հաճախ ենք անում. Ահա այն սննդային սովորությունները, որոնք հանգեցնում են քաղցկեղի
Մսային ուտեստների սիրահարները պետք է ավելի լուրջ վերաբերվեն մթերքների ընտրությանը և վերանայեն իրենց սովորությունները:
Եթե դա չի արվում, ապա ուռուցքաբանության վտանգը մեծ է։
Այս մասին ավելի մանրամասն է խոսել բժիշկ Միխայիլ Պիլխը:
Ինչպես նշել է բժիշկը, կարմիր մսի քանակը պետք է զգալիորեն կրճատվի։
Բացի այդ, դուք չեք կարող չարաշահել վերամշակված մսամթերքը, օրինակ, երշիկեղենը և երշիկեղենը, սառեցված միսը:
Զգույշ եղեք երկար պահպանման ժամկետով կաթի հետ:
Մթերքներ ընտրելիս պետք է ուշադրություն դարձնել կազմին:
Պետք չէ ընտրել այնպիսիք, որոնց մեջ կան շատ կոնսերվանտներ, քաղցկեղածիններ։ Մի կերեք շատ տապակած, ապխտած կամ բաց կրակի վրա եփած:
Կարևոր է պահպանել բուսական և սպիտակուցային մթերքների հավասարակշռությունը: Դուք նաև պետք է ձեր սննդակարգում ավելացնեք մանրաթելերով հարուստ մթերքներ: