Մենք միշտ պատրաստում ենք տոլմա՝ բրնձով և ոսպով․ Այնքան համեղ է ստացվում
Դիտումներ 662
Բաղադրիչներ
- Բրինձ - 1 ճ.գ.
- Ոսպ - 1 ճ.գ.
- Սոխ - 1 հատ.
- Բուսական յուղ - 100 մլ
- Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի
- Կարմիր պղպեղ - ըստ ճաշակի
- Կանաչիներ (սամիթ, համեմ) - ըստ ճաշակի
- Կիտրոն - 1 հատ
- Խաղողի տերևներ
Կլպել սոխը և մանր կտրատել։ Կաթսայի մեջ հալեցնում ենք բուսայուղը և տապակում սոխը։
Մաքրել և ողողել բրինձն ու ոսպը, լցնել կաթսայի մեջ, խառնել սոխի հետ։
Ավելացնել ջուր և եփել 10 րոպե։
Պատրաստի միջուկը աղացրեք, համեմեք կարմիր և սև պղպեղով։ Կանաչիները մանր կտրատել և ավելացնել միջուկին։
Լվացեք և չորացրեք խաղողի տերևները: Յուրաքանչյուր տերևի մեջ փաթաթեք մեկական գդալ բրինձ ոսպով։
Կաթսայի մեջ շերտերով շարում ենք տոլմա, շերտերի արանքում կարող ենք թողնել 2 շերտ կիտրոն։ Ավելացնել բուսական յուղ և ջուր։ Եփել մինչև պատրաստ լինի։ Մատուցել կիտրոնի շերտով։
Ամենաընթերցվածը