Մենք միշտ պատրաստում ենք տոլմա՝ բրնձով և ոսպով․ Այնքան համեղ է ստացվում

Դիտումներ 662

Մենք միշտ պատրաստում ենք տոլմա՝ բրնձով և ոսպով․ Այնքան համեղ է ստացվում

Բաղադրիչներ

  • Բրինձ - 1 ճ.գ.
  • Ոսպ - 1 ճ.գ.
  • Սոխ - 1 հատ.
  • Բուսական յուղ - 100 մլ

 

 

  • Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի
  • Կարմիր պղպեղ - ըստ ճաշակի
  • Կանաչիներ (սամիթ, համեմ) - ըստ ճաշակի
  • Կիտրոն - 1 հատ
  • Խաղողի տերևներ

 

 



Կլպել սոխը և մանր կտրատել։ Կաթսայի մեջ հալեցնում ենք բուսայուղը և տապակում սոխը։

Մաքրել և ողողել բրինձն ու ոսպը, լցնել կաթսայի մեջ, խառնել սոխի հետ։

 

 

Ավելացնել ջուր և եփել 10 րոպե։

Պատրաստի միջուկը աղացրեք, համեմեք կարմիր և սև պղպեղով։ Կանաչիները մանր կտրատել և ավելացնել միջուկին։

 



Լվացեք և չորացրեք խաղողի տերևները: Յուրաքանչյուր տերևի մեջ փաթաթեք մեկական գդալ բրինձ ոսպով։

Կաթսայի մեջ շերտերով շարում ենք տոլմա, շերտերի արանքում կարող ենք թողնել 2 շերտ կիտրոն։ Ավելացնել բուսական յուղ և ջուր։ Եփել մինչև պատրաստ լինի։ Մատուցել կիտրոնի շերտով։



Ամենաընթերցվածը