Մանդարինի կեղևում կա հսկայական ուժ․ 5 բաղադրատոմս, որոնք կապշեցնեն ձեզ

Դիտումներ 697

Մանդարինի կեղևում կա հսկայական ուժ․ 5 բաղադրատոմս, որոնք կապշեցնեն ձեզ

Մանդարինի կեղևը շատ լավ հոտ ունի: Դուք ներշնչում եք այս ուժեղ բույրը և անմիջապես վարակվում տոնական տրամադրությամբ։

Դիսբակտերիոզի և մարսողական այլ խնդիրների դեպքում չորացրեք մանդարինի կեղևը։ Մանրացրեք սրճաղացով: Կստացվի փափուկ նարնջագույն փոշի։ Ավելացնել այն 1 ճ.գդ. յուրաքանչյուր ճաշատեսակի համար որպես համեմունք:
Այս գործիքը կօգնի մետեորիզմի և ստամոքսի ու աղիների աշխատանքի խնդիրների դեպքում։ Փորձեք սուրճ եփել այս փոշու միջոցով, այն խելահեղ բուրավետ է ստացվում:

 



Բրոնխիտի ժամանակ 2 ճ.գ. չոր կեղեւ լցնել 1,5 ճ.գ. եռացող ջրի մեջ։ Ըմպելիքը 5 րոպե պահել մարմանդ կրակի վրա, հանել և թողնել մեկ ժամ թրմվի։ Մանդարինի այս դեղամիջոցն ընդունեք 0,5 ճ/գ. օրական 3 անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ։ Հիվանդությունն աննկատ կանցնի։
Չոր հյուծող հազի ժամանակ 2 ճ.գ. չոր մանր կտրատած կեղեւը լցնել 1 ճ.գ. օղի և մեկ շաբաթ թողնել մութ տեղում։ Քամեք բուժիչ թուրմը, ընդունեք թուրմից 20 կաթիլ՝ լուծելով ջրի մեջ, ընդունել օրը 3 անգամ ուտելուց առաջ։ Կեղևի եթերային յուղերը հրաշքներ են գործում: Հազը կդադարի, խորխը անմիջապես կսկսի հեռանալ։

 



Մրսածության դեպքում մի բուռ մանրացված մանդարինի կեղևի վրա լցնել եռացրած ջուր, դնել նեղ բացվածքով տարայի մեջ և 10 րոպե շնչել գոլորշին։ Այս պրոցեդուրայից հետո մոտ մեկ ժամ դուրս մի՛ գնա ցրտի: 
Մանդարինի միջուկը ձմռանը կհագեցնի օրգանիզմը վիտամիններով, իսկ նարնջի կեղևը կօգնի հաղթահարել տարբեր հիվանդություններ։ Կիսվեք այս օգտակար գիտելիքներով ձեր սիրելիների հետ։

 



Ամենաընթերցվածը