Տեսեք ինչ տեղի կունենա ձեր ատամների հետ, եթե այն լվանաք խնձորի քացախով
Կան շատ թանկարժեք ատամների սպիտակեցնող միջոցներ, բայց ոչ բոլորն են լավ աշխատում: Խնձորի քացախը զարմանալի բնական միջոց է, որը կարող է օգտագործվել շատ առողջական օգուտների համար, ինչպես նաև հիանալի սպիտակեցնող միջոց է ատամների համար:
Ֆերմենտացված խնձորի քացախը հարուստ է պեկտիններով, առողջարար ֆերմենտներով և հանքանյութերով: Այն կարող է հեռացնել բծերը, սպիտակեցնել ատամները և վերացնել բերանի բոլոր բակտերիաները:
Խնձորի քացախը գործում է որպես հզոր մաքրող միջոց՝ շատ մեղմ ազդեցությամբ: Քացախն օգնում է հեռացնել բծերը, սպիտակեցնել ատամները և սպանել բերանի և լնդերի բակտերիաները:
Ինչպե՞ս օգտագործել խնձորի քացախը ատամները սպիտակեցնելու համար:
Խնձորի քացախը ջրով նոսրացրեք (մեկ բաժակ ջրին կես թեյի գդալ խնձորի քացախի լուծույթ) և առավոտյան լվացեք դրանով ատամները։ Լվանալուց հետո սովորականի պես խոզանակեք ատամները։ Դա արեք պարբերաբար՝ ձեր ատամների բծերից ազատվելու և դրանք սպիտակեցնելու համար։
Ինչ պետք է անեք օգտագործելուց առաջ.
Օգտագործելուց առաջ անպայման թափահարեք շիշը, քանի որ հիմնական միացությունները առկա են շշի հատակին:
Օգտագործելուց առաջ լուծույթը ջրով նոսրացրեք, քանի որ այն թթվային է և կարող է վնասել ձեր ատամները:
Խուսափեք քացախ օգտագործելուց ոչ ավելի, քան օրը մեկ անգամ, քանի որ դա կարող է թուլացնել էմալը: