Կիտրոնն ու յուղը կօգնեն փխրուն եղունգներից
Դիտումներ 218
1. 100 գրամ ձիթապտղի յուղին ավելացրեք տասը կաթիլ թարմ քամած կիտրոնի հյութ։ Քսեք եղունգներին: Հագեք բամբակյա ձեռնոցներ և գնացեք քնելու։
2. Նույն կիտրոնի հյութը (մի քանի կաթիլ) ավելացրեք տաք բուսական յուղի մեջ և ավելացրեք ամպուլա վիտամին A: Եղունգները պահեք այս հեղուկի մեջ օրական 20 րոպե:
3. Կիտրոնը կիսով չափ կտրատել և մատները թաթախել կիտրոնի միջուկի մեջ։ Թողեք այդպես տասը րոպե։ Կատարեք այս ընթացակարգը հերթափոխով լոգանքների հետ:
4. Տասից տասնհինգ րոպե մատները թաթախեք բուսական յուղի (երկու ճաշի գդալ) և կանաչ թեյի (կես բաժակ) խառնուրդի մեջ։ Բուժելիս դա արեք երկու օրը մեկ, իսկ կանխարգելման համար՝ շաբաթական։
Ամենաընթերցվածը