Կերեք սխտոր և մեղր դատարկ ստամոքսին 7 օր շարունակ, ահա թե ինչ տեղի կունենա ձեր մարմնի հետ

Դիտումներ 1194

Կերեք սխտոր և մեղր դատարկ ստամոքսին 7 օր շարունակ, ահա թե ինչ տեղի կունենա ձեր մարմնի հետ

Սխտորն ամենահայտնի բնական բաղադրիչներից է և հանդիսանում է աշխարհի խոհանոցների մեծ մասի անբաժանելի մասը: Չնայած իր յուրահատուկ համին, սխտորն աներևակայելի արդյունավետ է տարբեր հիվանդություններ բուժելու համար, հատկապես, երբ այն ուտում են հում վիճակում:

Այն նաև բուժում է փոքր հիվանդություններ, ինչպիսիք են միջատների խայթոցները , մրսածությունը , գրիպը , ջերմությունը , սնկային վարակները և լուծը : Սխտորն արդյունավետորեն վերահսկում է շաքարախտի, շագանակագեղձի մեծացման և օստեոարթրիտի ախտանիշները ։ Բացի այդ, տոքսինները վերացնելու և իմունային համակարգը ամրապնդելու ունակությունը նրա կարևոր հատկություններից է :

 

Կոճապղպեղի և սոխի հետ համակցված սխտորը մաքրում է օրգանիզմը նույնիսկ քիմիաթերապիայից հետո։

 



Լավագույն արդյունքի համար օգտագործեք չմշակված սխտորը, քանի որ ջերմությունը ապակենտրոնացնում է ալիցինը` դրա ակտիվ բաղադրիչը: Պետք է պարզապես ճզմել և մանրացնել մեկ պճեղ սխտորը , թողնել 15 րոպե, ապա ավելացնել սննդի մեջ։

 

Բացի այդ, կուշտ ստամոքսը չի կարող կլանել բոլոր սննդանյութերը, ուստի ավելի լավ է այն օգտագործել դատարկ ստամոքսին, նախքան որևէ բան խմելը կամ ուտելը:

Իմունիտետն ու առողջությունը ամրապնդելու համար պետք է պարբերաբար մեղրի և սխտորի խառնուրդ օգտագործել։

Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր, մանր կտրատեք և ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ մեղր։

Օգտագործեք ամեն օր, և շուտով արդյունքը կտեսնեք:

Բացի այդ, գրիպի հետևյալ բաղադրատոմսը արդյունավետորեն բարձրացնում է իմունիտետը, կանխում և հանգստացնում է կոկորդի ցավը և վերացնում գրիպի և մրսածության ախտանիշները: Սա շատ հզոր բնական միջոց է։ Ահա թե ինչպես պատրաստել այն.

 

 



Բաղադրատոմս.

Բաղադրությունը․

 

5 պճեղ սխտոր, խոշոր կտրատած

1 սմ կոճապղպեղ, կտրատած

չֆիլտրված խնձորի քացախ

1 կիտրոն

2 կարմիր պղպեղ ՝ խոշոր կտրատած

 

 

Եթե ​​դուք զգայուն մաշկ ունեք, այս տոնիկ պատրաստելու ժամանակ օգտագործեք ձեռնոցներ:

 

Այնուհետև պետք է վերցնել 350-500 մլ տարողությամբ բանկա և մի շերտի մեջ ավելացնել մանր կտրատած սոխը, մյուսի վրա՝ աղացած սխտորը, իսկ հետո կծու պղպեղը՝ սերմերով։ Այնուհետև ավելացրեք կոճապղպեղը, տարայի մեջ լցրեք կիտրոնի հյութը, իսկ վերջում՝ օրգանական խնձորի քացախը։

 

Ամուր փակեք տարան։ Պահպանեք մառանում: Պարբերաբար օգտագործեք միջոցը ՝ հիվանդությունը կանխելու կամ ախտանիշները թեթևացնելու համար ։

 

 



Ամենաընթերցվածը