Կախարդական բնական և արդյունավետ լյարդը մաքրող միջոց. Ո՞րն է այս բաղադրատոմսի գաղտնիքը
Նման թուրմը խթանող ազդեցություն ունի կենսաքիմիական գործընթացների վրա, որոնք ներգրավված են արյան մաքրման մեջ: Դրա շնորհիվ մեր արյունն ավելի լավ է մաքրվում տոքսիններից: Բժիշկները հաճախ խորհուրդ են տալիս առավոտյան մի փոքր բուռ չամիչ ուտել. սա օգտակար է մեր սրտի առողջության համար, մաքրում է օրգանիզմը «վատ» խոլեստերինից, նվազեցնում է տրիգլիցերիդները և օգնում է խուսափել փորկապությունից: Չամիչը ավելի շատ օգուտներ կբերի ձեր օրգանիզմին, եթե դրանից եփուկ պատրաստեք: Այս դեպքում շաքարի քանակը նվազում է։
Ինչպես պատրաստել չամիչի թուրմ
Բաղադրությունը.
2 բաժակ ջուր (400 մլ)
150 գ չամիչ
Սկզբից հարկ է նշել բարձրորակ չամիչի ընտրության կարևորությունը: Դուք չպետք է ընտրեք փայլուն չոր չամիչներ. ամենայն հավանականությամբ, այս փայլը պայմանավորված է ոչ թե բնությամբ, այլ քիմիական վերամշակմամբ, որպեսզի մթերքն ավելի գրավիչ լինի: Ընտրեք չամիչ ավելի մուգ երանգներով, դրանց գույնը պետք է լինի բնական։ Խուսափեք և՛ չափազանց կոշտ, և՛ շատ փափուկ չորացրած մրգերից:
Չամիչը պետք է լինի մաքուր:
Առաջին բանը, որ պետք է անել՝ 150 գ չամիչը լավ ողողելն է։
Վերցրեք մի կաթսա, մեջը լցրեք երկու բաժակ ջուր և հասցրեք եռման աստիճանի։ Երբ ջուրը եռա, թավայի մեջ լցրեք լվացած չամիչը և 20 րոպե եփեք մարմանդ կրակի վրա։ Թուրմը պետք է լավ թրմվի ողջ գիշեր։
Հաջորդ առավոտյան անհրաժեշտ է քամել ստացված արգանակը և մի փոքր տաքացնել բուժիչ ու համեղ ջուրը։
Ամենակարեւորը չամիչի թուրմ ընդունելն է առավոտյան քաղցած փորին։ Դրանից հետո անհրաժեշտ է սպասել 30-35 րոպե, որից հետո կարելի է նախաճաշել։
Լավագույնը կլինի նման թուրմ պատրաստել երեկոյան, այնպես որ ամեն առավոտ ձեզ կսպասի թարմ թուրմի նոր բաժին։ Առնվազն ամիսը մեկ անգամ 4 օր չամիչի թուրմ ընդունելը թույլ է տալիս բարելավել լյարդի աշխատանքը և վերականգնել նրա հիմնական գործառույթները, այն է՝ մաքրել մեր օրգանիզմը։ Այն նաև հիանալի միջոց է մարսողության բարելավման համար: