Կարմիր սոխը սննդակարգում ներառելու 6 ամենակարևոր պատճառները
Նորմալացնում է խոլեստերինի մակարդակը օրգանիզմում
Հում մանուշակագույն սոխը հավասարակշռում է խոլեստերինի մակարդակը և նվազեցնում LDL կամ վատ խոլեստերինը:
Վերացնում է փորկապությունը
Մանուշակագույն սոխը նույնպես հարուստ է բջջանյութով, այդ իսկ պատճառով այն շատ օգտակար է փորկապության դեմ պայքարելու համար։ Մանուշակագույն սոխի մանրաթելերը տոքսինները դուրս են մղում աղիքներից։
Բուժում է կոկորդի ցավը
Մանուշակագույն սոխը հզոր բնական հակաբիոտիկ է:
Բուժում է գրիպը
Մանուշակագույն սոխի կանոնավոր օգտագործումը օգնում է կանխել մրսածությունը և գրիպը: Եթե դուք արդեն ունեք գրիպ, ապա մի քանի գդալ մանուշակագույն սոխի հյութ խմեք։
Քթից արյունահոսություն
Եթե ձեր քթից սովորաբար արյուն է գալիս, ապա մանուշակագույն սոխը կարող է լինել դրա դեմ պատասխանը: Հոտոտեք կես սոխի հոտը (թարմ կտրատած): Ասում են, որ այն օգնում է դադարեցնել արյունահոսությունը:
Պաշտպանում և ամրացնում է սիրտը
Սոխը պաշտպանում է սրտի կորոնար հիվանդությունից և կարգավորում արյան ճնշումը։