Կարմիր կաղամբի հյութը՝ որպես նիհարելու և կենսունակությունը վերականգնելու միջոց.

Դիտումներ 348

Կարմիր կաղամբի հյութը՝ որպես նիհարելու և կենսունակությունը վերականգնելու միջոց.

Նիհարություն, ինքնազգացողություն, գեղեցկություն, առողջություն՝

այս ամենը կարող եք խնայել այս «հրաշք ըմպելիքի» օգնությամբ։ 

Եվ բացի այդ, այս ըմպելիքը հասանելի է մեզանից յուրաքանչյուրին։

Սկսենք նրանից, որ սկզբում կարմիր կաղամբը Ռուսաստանում օգտագործվում էր միայն արիստոկրատական ​​ընթրիքների ժամանակ դեռևս 18-րդ դարում։ Ելնելով այս փաստից՝ գիտնականները ընդամենը մեկ դար անց սկսեցին ավելի խորությամբ ուսումնասիրել այս բանջարեղենը և կատարեցին ճիշտ ընտրություն։ Ինչու է դա ճիշտ: Դա այն է, ինչի մասին մենք ձեզ այսօր պատմելու ենք։

 

 

Եկեք նախ խոսենք այս ապրանքի առավելությունների մասին.

1. Այն նվազեցնում է ճնշումը, ամրացնում արյունատար անոթները եւ դառնում ավելի առաձգական, ինչն էլ իր հերթին պաշտպանում է ինսուլտից։

2. Կաղամբի հյութը դետոքսիկացնում է օրգանիզմը, ինչպես նաև մաքրում է լյարդը (ինչը շատ ավելի լավ է, քան իմունային համակարգը քայքայող դեղեր օգտագործելը):

3. Բացի այդ, կարմիր կաղամբում պարունակվող ֆիտոնսիդները հայտնի են տուբերկուլյոզի բացիլների դեմ պայքարելու ունակությամբ, ինչը, ցավոք, այս պահին հազվադեպ չէ:

4. Կաղամբի հյութի կանոնավոր օգտագործումը կրկնակի նվազեցնում է կրծքագեղձի քաղցկեղի առաջացման հավանականությունը։

5. Կաղամբի տերեւները կոմպրեսների տեսքով կարող են բուժել վերքերը, այրվածքները եւ թեթեւացնել գլխացավը։

6. Ամրացնում է եղունգների թաղանթը։

7. Երկու անգամ արագացնում է նյութափոխանակությունը եւ նորմալացնում մարսողության գործընթացը։

Այսպիսով, հիմա եկեք իջնենք ինքնին բաղադրատոմսին:

 

Բաղադրիչներ

Կարմիր կաղամբ - 300 գրամ:

Կանաչ խնձոր - 1 հատ:

Թարմ ռեհան - 1 բուռ

Անանուխ (թարմ) - 1 բուռ



Պատրաստման եղանակը

 

Բոլոր բաղադրիչները մանր կտրատել և բլենդերի մեջ հասցնել հեղուկ զանգվածի։ Խորհուրդ ենք տալիս օրական 2 բաժակ խմել ուտելուց առաջ։

Այժմ մենք ձեզ կպատմենք այս հյութի օգտակար հատկությունների մասին։

1. Հռոմեական կայսրության ժամանակներից հայտնի է դարձել, որ հյութը հիանալի է օգնում շնչառական համակարգի հիվանդություններին, ինչպես նաև խթանում է իմունային համակարգը՝ արտադրելու հատուկ նյութեր՝ տարբեր վարակների դեմ պայքարելու համար:

2. Մինչ օրս մեղրն այս հյութի հետ միասին օգտագործվում է որպես թոքերից թուքը հեռացնելու միջոց։

3. Կատարյալ մաքրում է լյարդն ու լեղուղիները տոքսիններից։

4. Օրական կես բաժակ այս հեղուկից խմելով՝ կարող եք նորմալացնել արյան շրջանառությունը։ Արդյունքը մաքուր, թարմ, թավշյա մաշկ է։

5. Էմալը կարող եք ամրացնել, եթե օրական մեկ անգամ բերանը ողողեք կաղամբի հյութով։

Բացի այս բոլոր առավելություններից, հյութը կարող է օգտագործվել որպես բնական ներկ ցանկացած ուտեստների պատրաստման ժամանակ։

 


Ամենաընթերցվածը