Ձվի կեղևն այլևս դեն չեմ նետում։ Միայն իմանաք ինչ կարող եք անել դրանք

Դիտումներ 103

Ձվի կեղևն այլևս դեն չեմ նետում։ Միայն իմանաք ինչ կարող եք անել դրանք

նչ վիճակում էլ որ ուտեք հավկիթը, միևնույնն է` դրանից վերջում կեղև է մնում, որից հաճախ պարարտանյութ են պատրաստում կամ ծայրահեղ դեպքում` նետում աղբարկղը։

Այնինչ քչերին է հայտնի, որ ձվի կեղևը կալցիում է մաքուր վիճակում։ Համարյա մաքուր. 90%։ Իսկ կալցիումը օրգանիզմի համար անհրաժեշտ միկրոէլեմենտ է, որը պատասխանատու է ոսկորների, ատամների և մկանների ամրության և զարգացման համար։

Թույլ տվեք ձեր ուշադրությանը ներկայացնել ձվի կեղևի ճիշտ վերամշակման և օգտագործման հրաշալի մի միջոց.

  •  


  • Եփեք կեղևը 10 րոպե
  • Չորացրեք ջեռոցում 10-15 րոպե, 200 աստիճանի պայմաններում
  • Թողեք սառի և սրճաղացով կամ բլենդերով աղացեք

Այդ փոշու կես թեյի գդալը չափաբաժինն էլ բավական է օրգանիզմի օրական պահանջը բավարարելու համար։

Ավելացրեք այն ցանկացած ըմպելիքի` կակաոյի, կաթնային կոկտեյլի կամ ուղղակի սուրճի մեջ և վայելեք։

Ձվի կեղևը վահանաձև գեղձի, մաշկի, եղունգների համար

Իմացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/AylEVs-erbek-den-chek-neti 

 
 
 

Վերջապես կարող ենք ասել ձուն օգտակար է թե վնասակար

Իմացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Verjapes-karox-e 


Ամենաընթերցվածը