Ձուկ բանջարեղենով ջեռոցում․ Փորձեք և չեք փոշմանիբ

Դիտումներ 405

Ձուկ բանջարեղենով ջեռոցում․ Փորձեք և չեք փոշմանիբ

Ձեզ հարկավոր է․

  • ձուկ - 2 հատ
  • սպիտակ կաղամբ - ½ կտոր
  • գազար - 2 հատ
  • սոխ - 2 հատ
  • բուլղարական պղպեղ - 1 հատ

 

 

  • լոլիկ - 2 հատ
  • հալած պանիր - 2 հատ
  • մայոնեզ - 3 ճաշի գդալ
  • բուսական յուղ՝ կանաչի տապակելու համար
  • աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
 


Կտրել բոլոր բանջարեղենները և մի փոքր տապակել թավայի մեջ։
15 րոպե հետո ավելացնել լոլիկը։ Մի քիչ իջեցրեք կրակը:

 


Լվացեք ձուկը, ապա ավելացնել աղ և պղպեղ:
Տապակած բանջարեղենի կեսը դնել թխման թերթիկի վրա, դնել ձուկը, լցնել մի քիչ կիտրոնի հյութ և դնել երկրորդ կեսը։
 



Ձկան վրա թեթև քսել մայոնեզ և տեղափոխեք նախապես տաքացրած ջեռոցը՝ 180*C։
Պատրաստ լինելուց 15 րոպե առաջ շաղ տալ քերած պանիր ​​և մանր կտրատած խոտաբույսեր։
Բարի ախորժակ



Ամենաընթերցվածը