Ձուկ բանջարեղենով ջեռոցում․ Փորձեք և չեք փոշմանիբ
Դիտումներ 405
Ձեզ հարկավոր է․
- ձուկ - 2 հատ
- սպիտակ կաղամբ - ½ կտոր
- գազար - 2 հատ
- սոխ - 2 հատ
- բուլղարական պղպեղ - 1 հատ
- լոլիկ - 2 հատ
- հալած պանիր - 2 հատ
- մայոնեզ - 3 ճաշի գդալ
- բուսական յուղ՝ կանաչի տապակելու համար
- աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Կտրել բոլոր բանջարեղենները և մի փոքր տապակել թավայի մեջ։
15 րոպե հետո ավելացնել լոլիկը։ Մի քիչ իջեցրեք կրակը:
Լվացեք ձուկը, ապա ավելացնել աղ և պղպեղ:
Տապակած բանջարեղենի կեսը դնել թխման թերթիկի վրա, դնել ձուկը, լցնել մի քիչ կիտրոնի հյութ և դնել երկրորդ կեսը։
Ձկան վրա թեթև քսել մայոնեզ և տեղափոխեք նախապես տաքացրած ջեռոցը՝ 180*C։
Պատրաստ լինելուց 15 րոպե առաջ շաղ տալ քերած պանիր և մանր կտրատած խոտաբույսեր։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը