Ձու, սխտոր և բրոկկոլի. ինչ մթերքներ չի կարելի համադրել գինու հետ
Ինչպես գիտեք, ոչ բոլոր մթերքները կարող են համակցվել ալկոհոլի հետ։
Խոսքը վերաբերում է ոչ միայն վնասակար քաղցր կամ յուղոտ մթերքներին, որոնք հանգեցնում են քաշի ավելացման և այտուցների:
Պետք է նկատի ունենալ, որ նույնիսկ որոշ առողջարար մթերքներ չեն կարող համադրվել գինու հետ։ Խմիչքի համն ու տպավորությունը չփչացնելու համար արժե հիշել սա։
Այս մասին ավելի մանրամասն է խոսել մասնագետ Օլեսյա Բունյաեւան:
Ինչպես նշել է Բունյաեւան, բրյուսելյան կաղամբը գինու հետ խմելու կարիք չկա։ Այն ունի միացություններ, որոնք տալիս են հողային և ընկույզային համեր: Արդյունքում, դա լավագույն միջոցը չէ նրբաճաշակ խմիչքի հետ համադրելու համար։ Նման իրավիճակ է նաև սխտորի և բրոկկոլիի դեպքում։
Ինչ վերաբերում է ձվերին, ապա դրանք հարմար են որպես փրփրուն գինիների նախուտեստ։
Եթե սոյայի սոուսն օգտագործվի ճաշի և խորտիկների մեջ, դա կբարդացնի ընթրիքի համար գինու ընտրությունը: Ամբողջ խնդիրը թթու-աղի-քաղցր համի պատճառով է:
Չի համադրվի գինին ծնեբեկի հետ։ Արդյունքը կլինի մետաղական հետհամ, որը կփչացնի ողջ տպավորությունը։ Բայց իրավիճակը կարելի է շտկել՝ այն տապակելով և սոուսով մատուցելով։ Արդյունքում, նման ճաշատեսակը կարող է լավ հավելում լինել գինու համար: