Ձմռանը այս վիտամինները ընդունելը պարտադիր է. Ահա որոնք են դրանք
Դիտումներ 1016
Սննդաբան Տատյանա Զալետովան նշել է ձմռանը վիտամինների երեք հիմնական աղբյուրներ.
Այսպիսով, արժե սննդակարգում ներառել սառեցված հատապտուղները։
Նույնիսկ սառչելուց հետո հատապտուղները պահպանում են մեծ քանակությամբ օգտակար նյութեր։
Կանացի օրգանիզմը, կարիք ունի երկաթի և B խմբի վիտամինների, մասնավորապես վիտամին B12-ի: Նրանց աղբյուրները կենդանական ծագման մթերքներն են: Առաջին հերթին դա միսն է, ձուկն ու թռչնամիսը։
Ուտեստներին արժե նաև կանաչեղեն ավելացնել։ Կանաչիները շատ ցածր կալորիականություն ունեն, սնունդին տալիս են ավելի վառ համ՝ դրանով իսկ նվազեցնելով աղի և ճարպերի օգտագործումը:
Ամենաընթերցվածը