Ձմռանը այս վիտամինները ընդունելը պարտադիր է. Ահա որոնք են դրանք

Դիտումներ 1127
Ձմռանը այս վիտամինները ընդունելը պարտադիր է. Ահա որոնք են դրանք

Սննդաբան Տատյանա Զալետովան նշել է ձմռանը վիտամինների երեք հիմնական աղբյուրներ.

Այսպիսով, արժե սննդակարգում ներառել սառեցված հատապտուղները։

 

 

Նույնիսկ սառչելուց հետո հատապտուղները պահպանում են մեծ քանակությամբ օգտակար նյութեր։ 


Կանացի օրգանիզմը, կարիք ունի երկաթի և B խմբի վիտամինների, մասնավորապես վիտամին B12-ի: Նրանց աղբյուրները կենդանական ծագման մթերքներն են: Առաջին հերթին դա միսն է, ձուկն ու թռչնամիսը։

 

Ուտեստներին արժե նաև կանաչեղեն ավելացնել։ Կանաչիները շատ ցածր կալորիականություն ունեն, սնունդին տալիս են ավելի վառ համ՝ դրանով իսկ նվազեցնելով աղի և ճարպերի օգտագործումը:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը