Ջեռոցում պատրաստե՞լ եք կոտլետներ․ Եթե ոչ, ապա փորձեք այս հրաշք բաղադրատոմսով պատրաստել հավի կոտլետներ
Ձեզ հարկավոր է․
Հավի միս - 350 գ
Սոխ 1 հատ
Վարսակի ալյուր 3 ճ․գ․
Ձվի սպիտակուց 1 հատ
Պապրիկա 0.5 թեյի գդալ
Աղ
Մաքրել սոխը և կտրատել մեծ կտորներով
Լվացեք հավի միսը և չորացրեք թղթե սրբիչներով: Կտրեք այն նաև մեծ խորանարդներով:
Աղում ենք սոխը, այնուհետև աղացած սոխին ավելացնել հավի կտորներ և աղ։
Վարսակի ալյուրը լցնել կոմբայնի ամանի մեջ, լցնել նաև ձվի սպիտակուցը։ Աղացած միսը հասցնում ենք լրիվ միատարրության՝ հարելով մի քանի րոպե։ Պատրաստի միջուկը կես ժամով դնում ենք սառնարան։
Վերցրեք համապատասխան թխման տապակ: Ներքևում լցնել մի քիչ ջուր։ Վրան դնել մագաղաթի թերթիկ և լավ սեղմել։ Ջուրն ու թուղթը կպահեն կոտլետները առանց յուղ օգտագործելու։
Թաց ձեռքերով ձևավորեք կլոր փոքրիկ կոտլետներ։ Դրեք դրանք ջեռոցը: Վրան շաղ տալ քաղցր աղացած պապրիկա։
Թխել կոտլետները 180°C տաքացրած ջեռոցում 20-30 րոպե՝ կախված դրանց չափսից և ձեր ջեռոցից։
Մատուցել կոտլետները թարմ բանջարեղենով։ Բարի ախորժակ։