Ես ամեն օր թեյիս մեջ դափնու տերև եմ գցում և խմում եմ այն․ Տեսեք ինչ օգուտներ եմ քաղել
Դափնու տերեւը հարուստ է եթերային յուղերով, որոնք գործում են որպես հակասեպտիկ և հակաբորբոքային միջոց:
Նույն հատկությունների շնորհիվ, եթե այրեք դափնու տերեւը, կարող եք թարմացնել և ախտահանել օդը։
Դափնու տերեւի եթերայուղերի մեկ այլ հատկություն նյութափոխանակությունն արագացնելու հատկությունն է։ Սա քաշի կորստի ուղիղ ճանապարհ է, ուստի այս թեյը կարող է օգտակար լինել նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում։
Երեք կամ չորս միջին դափնու տերեւ պետք է մանրացնել հավանգի մեջ կամ քսել ձեռքերով։
Ստացված քանակությունը պետք է բավարար լինի սև թեյի հետ խառնելու համար։ Դափնու տերեւի մի մասի համար վերցրեք թեյի տերեւի երկու մաս։
Թեյնիկը պետք է լցնեք եռման ջրով և թողեք տաքանա։ Դրանից հետո ավելացնել դափնու տերևները։
Թեյը պետք է թրմել 15 րոպե, այն կարելի է օգտագործել օրը մի քանի անգամ։
Բայց եթե կան բժշկական հակացուցումներ, ապա ավելի լավ է հրաժարվել նիհարելու այս մեթոդից, քանի որ դափնու տերևով թեյը կարող է բարձրացնել արյան ճնշումը։