Ինչպե՞ս պատրաստել կեռասի չիր. Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 302
Բաղադրամասեր
-
2 կգ կեռասին ՝
-
1 կգ շաքարավազ,
-
1/2 հատ կիտրոնի հյութ, նարնջի հյութ – 1 հատի,
-
2 թ.գդ դարչին,
Պատրաստման եղանակը
-
Կեռասը լվանալ, կորիզները հանել: Վրան լցնել կիտրոնի հյութը , շաքարավազը, դարչինը:
-
Եփել, մինչև միրգը փափկի:
-
Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա: Շարել յուղաթղթի վրա: Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով:
-
Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:
Ամենաընթերցվածը