Ինչպես պատրաստել փափուկ խմոր եռացող ջրի մեջ՝ պելմենիների և խմորեղենի համար

Դիտումներ 668

Ինչպես պատրաստել փափուկ խմոր եռացող ջրի մեջ՝ պելմենիների և խմորեղենի համար

Այս բաղադրատոմսով դուք կարող եք փափուկ խմոր պատրաստել, որից կարող եք պատրաստել պելմենիներ և խմորեղեններ:

Ձեզ հարկավոր են այս բաղադրիչները․

Մեկ բաժակ եռացող ջուր

 

 

Մեկ հավի ձու

Մեկ ճ․գ․ արևածաղկի ձեթ

Երեք բաժակ բարձրորակ ցորենի ալյուր

Մեկ ճ/գ աղ

 



Ձվերը կոտրել ամանի մեջ, աղ ավելացնել և հարել։

Փոքր մասերում ավելացնել ալյուրը, լցնել ձեթի մեջ և եռացող ջրի մեջ։

 

 

Նախ խառնեք գդալով, իսկ երբ խմորը հասնի ընդունելի ջերմաստիճանի, սկսեք հունցել ձեռքերով։ Անհրաժեշտության դեպքում ձեռքերը թաթախեք ալյուրի մեջ։

 



Մի անհանգստացեք, եռացող ջրի պատճառով խմորը չի կպչի։

Դրանից հետո դուք կարող եք սկսել պատրաստել ձեր սիրած սնունդները:

Բարի ախորժակ



Ամենաընթերցվածը