Ինչպես մաքրել օրգանիզմը մակաբույծներից
Յուրաքանչյուր մարդու օրգանիզմում ապրում են մակաբույծներ, որոնք ժամանակ առ ժամանակ փչացնում են մեր կյանքն ու հիվանդությունների պատճառ դառնում։ Առողջ լինելու համար պետք է անընդհատ կանխարգելում անել։ Դրա համար ամենից շատ հայտնի բաղադրիչներից ժողովրդական միջոցները լավագույնս համապատասխանում են: Ավելացրեք դրանք ձեր կերակուրներին, և դուք հեշտությամբ կկործանեք ձեր մարմնի վնասակար բնակիչներին:
1. Ուրց
Ուրցը խոտաբույս է, որն օգտագործվում է իմունային համակարգի հիմնական գեղձի՝ տիմուսային գեղձը խթանելու համար։ Իմունիտետը բարելավելու համար ուրցը եփում են էխինացեայի տերևներով: Ուրցի յուղը նվազեցնում է մակաբույծների վերարտադրությունը աղեստամոքսային տրակտում։
2. Մեխակ
Համի համար ճաշատեսակներին մեխակ են ավելացնում: Բայց պետք է նաև իմանալ, որ այն ունի հակաբակտերիալ, հակավիրուսային և հակասնկային հատկություններ։
3. Որդան
Որդան օգտագործվում է ստամոքսի հիվանդությունների բուժման, ինչպես նաև աղիքային որդերի դեմ պայքարում։ Այն ունի ուժեղ հակամանրէային հատկություններ: Խորհուրդ չի տրվում հղիներին և կրծքով կերակրող կանանց։
4. Սխտոր
Բոլորին է հայտնի, թե որքան օգտակար է սխտորը մակաբույծների դեմ պայքարում։ Նրա առաջ չի կարող դիմակայել որևէ վիրուսի, սնկերի, բակտերիաների և մակաբույծների:
5. Կոճապղպեղ
Կոճապղպեղը լավ է պայքարում պաթոգեն բակտերիաների դեմ, ունի հակաբորբոքային և հանգստացնող ազդեցություն, ինչպես նաև ամրացնում է իմունային համակարգը։
Այս հինգ մթերքները կօգնեն ձեզ խուսափել մարմնում մակաբույծների բազմացման հետ կապված առողջական խնդիրներից։ Ավելի լավ է սկսել կանխարգելումից, քան հետո դեղահաբեր խմել: