Շնորհիվ այս միջոցի ես հաղթահարեցի ստամոքսի ցավը, այրոցը և ստամոքսի թթվայությունը․ Երկար տարիներ ստամոքսը չի ցավում

Դիտումներ 968

Շնորհիվ այս միջոցի ես հաղթահարեցի ստամոքսի ցավը, այրոցը և ստամոքսի թթվայությունը․ Երկար տարիներ ստամոքսը չի ցավում

Ուզում եմ պատմել, թե ինչպես եմ բարելավել ստամոքսի թթվայնությունը, ինչպես նաև առաջարկել բուժման այլ մեթոդներ։
Մեկ բուռ բալին ավելացնել 1 լիտր ջուր և եռացնել չափավոր ջերմության վրա 10-15 րոպե։ Դրանից հետո թրմեք 8-10 ժամ։
Ընդունել ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին՝ 1 բաժակ։ 1-2 շաբաթ անց դուք ավելի լավ կզգաք ձեզ, և ցավը կանցնի։ 

 



Իսկ խոցի մասին ամբողջությամբ մոռանալու համար ավելի լավ է նման բուժումը շարունակել մոտ մեկ տարի։ Չմոռանաք նաև հետևել առողջ սննդակարգին։

 

 

Հինգ ճաշի գդալ սոճու ասեղներ, 2 ճաշի գդալ կտրատած սոխի կեղ եւ 2 ճ.գ. մանրացված վարդի թերթեր: Այս ամենը 5 րոպե եռացրեք 1 լիտր ջրի մեջ։ Թուրմը փաթաթեք տաք կտորով և թողեք թրմվի ամբողջ գիշեր։ Այնուհետև քամեք և խմեք ամբողջ օրվա ընթացքում՝ ջրի փոխարեն։
 



Բուժման կուրսը տևում է մոտավորապես 3-4 շաբաթ։ Անհրաժեշտության դեպքում չափաբաժինը կարող է եռապատկվել:
Մեկ բաժակ Սուրբ Հովհաննեսի զավակի վրա լցնել 2 բաժակ արևածաղկի ձեթ և 6 ժամ եռացնել գոլորշու բաղնիքում, քամել և խմել 1 ճ.գ.՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ: 2 շաբաթ անց դուք ավելի լավ կզգաք՝ ցավը, սրտխառնոցը, գլխապտույտը և թուլությունը կվերանան։


 



Ամենաընթերցվածը