Ինչպես դադարել վախենալ սրտի կաթվածից և բուժել սիրտը

Դիտումներ 307

Ինչպես դադարել վախենալ սրտի կաթվածից և բուժել սիրտը

Սալորաչիրը սրտի համար շատ լավ է։ Այն կարելի է շոգեխաշել մսի հետ, ուտել հում վիճակում՝ կաթնաշոռի հետ, թրջել ջրով և խմել կոմպոտը։

Օրական 3-5 միջին չափի չրերը բավարար են։

 

 



Զգույշ եղեք բանանի հետ՝ այն մի կողմից օգտակար է դրանում առկա կալիումի առատության պատճառով, որն անհրաժեշտ է սրտի մկանների ամրացման համար, մյուս կողմից՝ վնասակար է ավելորդ ածխաջրերի համար։

 

 

Ելքը թխած բանան ուտելուն վարժվելն է։ Թխում են այնպես, ինչպես կարտոֆիլը՝ ջեռոցում կամ միկրոալիքային վառարանում, կարող եք նախապես փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ։

 



Հեռավոր Արևելքում տարածված է տաք բանանի շիլան՝ հատուկ, եվրոպական ճաշակի համար։

Այտուցների և սրտի հիվանդությունների դեպքում սև պղպեղի փոշին խառնում են մեղրի հետ՝ 1 ճաշի գդալ փոշին 1 բաժակ մաքուր մեղրի դիմաց։ Ընդունել 1 թեյի գդալ օրական 3-4 անգամ։



Ամենաընթերցվածը