Ինչպե՞ս թեթևացնել ստամոքսի ծանրությունը, եթե այն առաջանում է ուտելուց հետո. նույնիսկ բժիշկները չեն ասի այս մասին

Դիտումներ 1240

Ինչպե՞ս թեթևացնել ստամոքսի ծանրությունը, եթե այն առաջանում է ուտելուց հետո. նույնիսկ բժիշկները չեն ասի այս մասին

Շատերը ծանրանում են կերակուրից հետո, ստամոքսում ծանրություն են զգում:

Այս զգացողությունն ուղեկցվում է քնկոտությամբ, ինչը շատ անպատեհ է, երբ հրատապ գործեր ունես։

 


Կեսօրվա թեթևությունը պահպանելու համար հետևեք մի քանի պարզ կանոնների.

Կերեք դանդաղ
Հագեցվածության զգացումը գալիս է կերակուրն սկսելուց 20 րոպե անց: Այս ընթացքում դուք կարող եք ուտել հսկայական քանակությամբ սնունդ:

 



Պետք է չափված սնվել և մանրակրկիտ ծամել։ Այսպիսով, դուք հագեցնում եք ձեր քաղցը շատ ավելի փոքր քանակությամբ ուտեստներով:

 

 

Նախընտրեք թեթև սնունդ
Միսը մարսվում է 6-8 ժամվա ընթացքում։ Այս ամբողջ ընթացքում ստամոքսում պինդ զանգված կլինի, որը ծանրություն է հաղորդում։ Ծանրացնում են նաև ալյուրով արտադրանքը, ինչպես նաև ճարպային և կծու բաղադրիչների մեծ պարունակությամբ սնունդ:

 



Ձեր սննդակարգում ավելացրեք ավելի շատ բանջարեղեն և կանաչեղեն՝ նվազեցնելով մսի, մակարոնեղենի, հացի և այլ մթերքների քանակը։

 


Եթե ​​ստամոքսի ծանրությունը ուղեկցվում է շնչառության դժվարությամբ, փսխումով, ջերմությամբ և այլ պաթոլոգիական ախտանիշներով, անհապաղ դիմեք բժշկի:

 



Ամենաընթերցվածը